Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đorđe Balašević:

Ovo je neki novi Karlovac, svakako se vidimo uskoro

djole
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
11.12.2014.
u 16:00

Panonski mornar zadnji puta gostovao je u gradu na četiri rijeke prije gotovo četvrt stoljeća

Ovo moramo svakako ponoviti, dobacio je Đorđe Balašević Robertu Zadravcu, organizatoru njegovih koncerata po Hrvatskoj, nakon tri i pol satnog koncerta u Karlovcu.

Oduševljena publika

Da će uskoro opet doći u grad na četiri rijeke, u kojem je zadnji puta bio prije govoto četvrt stoljeća i kojeg je do sada izbjegavao zbog blizine Zagreba, obećao je i pred prepunom dvoranom Doma OSRH Zrinski više puta tijekom koncerta.

Gotovo intimna atmosfera koncerta, u kojem je na pozornici osim Balaševića još samo maestro Aleksandar Dujina na klaviru, oduševila je publiku, a brojni su se fanovi nakon koncerta htjeli i slikati s njim.

Da je udovoljio toj želi, iz Karlovca svakako ne bi otišao do jutra!

– Znate, bojao sam se malo Karlovca. Kada sam dolazio u ovaj grad na koncerte, nekih davnih godina, dolazio sam pred publiku koja je mirno sjedila, gotov nepomično!

No, ovo je očigledno neki drugi Karlovac, opušteniji, nasmijani, čestitam na tome, osjećam se jako ugodno među vama - poručio je panonski mornar koji je svojim pričama iz djetinjstva satima nasmijavao Karlovčane koji su spremno s njim otpjevali petnaestak hitova iz nekih davnih dana.

Naime, Karlovčani su u manje od sata pokupovali karte za njegov koncert, a nadali su se i drugom uzastopnom koncertu.

Stajali uz ‘ringišpil’

No, odličan doček publike, koji su za Đoletom nekada potezali i do Slovenije, garancija su novog susreta u Karlovcu.

– Blizu smo dogovora oko novog datuma koncerta u Karlovcu - kazao nam je organizator.Potvrdio je kako je Đole oduševljen publikom u Karlovcu, kako do sada nisu doživjeli da im publika u prepunoj dvorani stoji i pjeva ‘Ringišpil’, a svidjeli su mu se i pokloni; maleni plišani zeko i mandarine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije