Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Ovo je najjeftiniji oblik terorizma

I dok nevladine udruge i aktivisti za ljudska prava prozivaju SOA-u za kršenje ljudskih prava, SOA se brine za sigurnost građana bez obzira na pritiske kojima je izložena

Komentari 11

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
19:03 05.06.2017.

Očita posljedica primanja miliona migranata. Za početak bi trebalo zatvoriti granice, prestati spašavati migrante po Mediteranu, a one koji se uspiju dočepati EU vratiti na mjesto od kuda su krenuli. Migrante koji su već u EU i za naj manji prekršaj treba vratiti u zemlju porijekla, a one koji su u kontaktu sa bilo kakvim oblikom organiziranog terorizma automatski deportirati sa cijelom obitelji i svim povezanim osobama

VL
BE
beeroslaw
19:11 05.06.2017.

vecernji mi je nedavno obrisao komentar jer sam napisao "islamisticki sljam"

VL
ER
erosonogsvijeta3
18:51 05.06.2017.

Trenutna situacija u Europi neodoljivo podsjeća na pad Zapadnog Rimskog Carstva

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
19:05 05.06.2017.

Theresa May je danas odriješito odlučila da je bilo dosta! Što će konkretno uraditi? Ona kaže da se moramo boriti protiv ekstremizma! Pa to smo čuli tisuću puta: kojeg ekstremizma, čijeg? Zapadni mediji se ni ne usuđuju izgovoriti riječi “islam” ili “muslimani”: govori se o “religijskom fanatizmu” – zar ljude ubijaju fanatične časne sestre i budistički svećenici? Kalvinistički propovjednici ili makar Jehovini svjedoci? Od 452 samoubilačka napada u 2015., prije velikog vala terorizma, prema izraelskim podacima 450 su izveli muslimani, u ime islama! Ne radi se tu ni o kakvom religijskom fanatizmu, nego o islamu. Isto tako kad treba navesti tko su ti ljudi, šuti se, ili se govori o ljudima azijskog porijekla. Da se ne bi 'uvrijedilo' muslimane. Nije li to onda uvreda za Japance i Kineze, koji su isto tako Azijati, pa se ne raznose bombama? Što će May konkretno uraditi, tražiti od parlamenta strože zatvorske kazne za bombaše samoubojice i strožu kontrolu govora mržnje na internetu? Jer upravo to je predložila: ona kaže da će strože nadzirati internet! Niti riječi o strožoj kontroli granica ili džamija! Halo, problem nije internet nego islam! A Theresa May tu ne može ništa, pa se onda bavi cenzuriranjem intereneta, jer, ondje se skupljaju teroristi. Njen odgovor na terorizam je jednako sulud kao i inteligentne ideje iz Švedske da se problem terorista koji kamionima gaze ljude po Stockholmu riješi zabranom prometovanja automobila u centru grada. Pa da vidimo kako će onda ter

VL
ST
Stipan
18:56 05.06.2017.

I kako se kaže , nije islam teror, ali teroristi nisu iz druge vjere već iz islama. Nova riječ ih naziva islamistima!

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
19:06 05.06.2017.

Kukavičluk zapada hrani islamski terorizam, a najgore tek slijedi Nije daleko dan kad će izviješća o terorizmu i mrtvima u nekoć velikim metropolama nekoć velike zapadne civilizacije biti primana kao i vijesti o poplavama u Bangladešu, obračunima narkobandi u Meksiku, ili sukobima raznih frakcija u Libanonu, Siriji, ili negdje gdje odavno traje građanski rat za koji se više nitko ne sjeća kad je i zašto počeo niti itko misli da će ikad završiti.

VL
DR
Draš
19:03 05.06.2017.

Ubiše nas ovi škrti teroristi ekonomske klase.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:33 06.06.2017.

rješenje je poznato, i uključuje izgon svih koji nemaju prava tamo boraviti, ukidanje svih socijalnih povlastica koje su u novčanom obliku, stambenom zbrinjavanju, tjeranje da se prihvate sve regule ponašanja u zemlji u koju su došli. a prije svega izmjena zakonodavnog okvira, u koji su nevladine udruge uspjele ugurati nebuloze tipa da ne možeš izgnati, tj. vratiti, izbjeglice u zemlje u kojima je rat, da sve dok se ne riješi zahtjev za azil ne možeš osobu izbaciti iz zemlje, ako ima malo dijete, opet ne možeš. integracija pridošlih mora biti prisilna i obvezujuća, jer oni dolaze iz zemalja gdje se strogo poštuju njihovi zakoni, pa je red da se i u novoj zemlji tako ponašaju, da prihvaćaju pravila ponašanja. ako se u zapadnoj europi ismijava kršćanstvo i vrednote koje propagira, i brani isticanje kršćanskih simbola, ajmo onda i muslimanima isto priuštiti. djecu im tjerati da u vrtićima jedu svinjetinu, da pohađaju satove etike i kulture zemlje u kojoj su njihovi roditelji odlučili živjeti. a ovu 'djecu' od 35 godina, što dolaze bez papira, pa se predstavljaju kao 15-godišnjaci, e njih izbaciti odmah. uostalom, osobe bez dokumentacije ne pustiti u zemlju, ili ih držati u popravnim domovima. za drugo nisu, prema ponašanju. vidite kud je došlo popuštanje, bezvezna igra slobode.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
19:49 05.06.2017.

Jadni Englezi. Godinama im vjerska teroristicka organizacija IRA ubijala bombama nevinu djecu samo zato sto su protestanti,a sad se na njih naslonili teroristicka skupina druge vjere i radi isto. I sto je najgore pripadnici ove dvije vjere uporno tvrde da to nema veze sa njihovom religijom i da su njihove religije religije mira. A i jedni i drugi mrze drugacije od sebe iz dna duse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.