Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Ovo je liječnica koja je šesti put zaredom proglašena najdoktoricom: Slavlje u 2020. izostalo je

Govoreći o svom poslu kao specijalistica pedijatrije i nefrologije, navela je kako je bauk tema među mnogim roditeljima to što djeca starija od pet godina i dalje noću nekontrolirano mokre.

Komentari 5

ŹI
ŹIVAC
14:57 17.12.2020.

To uopće nije nikakva ljestvica doktora, to je jedna platforma na kojoj svatko može prijaviti svakoga, lajkati i to je to...oni koji su ranije stavljeni ostaju nadalje na listi...drugih nema i onda budu opet i opet naj naj naj. Štoo je najsmješnije neki čak i vjeruju pa se zahvaljuju na izboru,a brojevi su više nego smiješni! Dakle,može svatko tko je zainteresiran raditi na vlastitoj promociji ili pak netko u ime njega malo raditi na maloj kampanji! Podosta glupo

VL
SN
Snowman
14:28 17.12.2020.

Ali da je to musko, sta bi se o tome pisalo. Mi smo kao Gorile, bubamo se u prsa i mislimo (govorimo) ja, ja ,ja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.