Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJA
Povratak na članak

Maras: Ova Vlada sliči Frankenstein vladi

– Hrvatska je pala za još jedno mjesto, nalazimo se na 27., pretposljednjem mjestu. Rumunjska nas je pristigla, a iza nas je još jedino Bugarska. Ne tako davno, naša prednost pred drugim zemljama bila je izrazita – kaže Bunjac.

Komentari 55

BI
Binga01
12:17 19.06.2017.

Ovo nije "Frankestein vlada" ona će biti kada Maras uđe u nju. Što likom, što djelom.

VL
DD
ddh
12:10 19.06.2017.

Ovog Bunjca, Bulja i pogotovo Marasa je dosta i previse. U cijelom njihovom zivotu (Maras i Bunjac) nisu posadili niti jednu rajcicu, a tumacili bi drugima kak se radi. Bunjac bi stalno dijelio i otimao ono sto drugi priskrbe i privrijede, on bi krao i otimao kao i njegov uzor zlocinac Tito, a o Marasu ne treba niti govoriti, jer za njega vrijedi ona: Budala je bila i ostala budala. A kaj es Bulja tice taj je po svom shvacanju i po svojoj prepotenciji zrel za Nobelovu nagradu. On sve zna i sve vidi, on vidi vise nego dragi Bog.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:16 19.06.2017.

bulj, ajmo onda na referendum o tome dal porezni prihodi koje država ubere od građana i tvrtki, ostvarenih na područjima pojedine županije, idu u zajedničku državnu kasu. ajmo onda lokalnoj samoupravi, tj. gradovima i općinama, dati da upravljaju, tj. gospodare državnim zemljištem. vidimo kako to prolazi kad se lokalci toga domognu, namještaju natječaje da je strahota. bulj, ajmo da svaki grad i općina sve ove kanadere i vatrogasce počne plaćati iz svojeg džepa, na kraju krajeva, to je njihovo, i prirodno je da to sami gase, ne.. o svom trošku, naravno. pomorska policija? zašto da to financira tamo jedan obrtnik iz zeline i pitomače? zašto da ijedna para koju zarade firme u npr. zadarskoj županiji, ide u tamo neki zagreb? i obratno, zašto da zagrebačke firme plaćaju porez kojeg će se trošiti na tamo neka uređivanja pomorskih luka, autocesta, da se turiste dobaci na obalu, to si nek financiraju oni kojima turisti dolaze sa novcem. ajmo na referendum za autoceste, nek budu besplatne za nas, vozače. pitanje ine je pitanje svih vlada, počevši od one koja je prodala prvi dio, račanove, ona je mađarima dala upravljati firmom kao da je cijela njihova. ht je prodao račan, banke isto, što njega ne napadate, makar i u grobu? bulj, a da idemo na referendum o plaćama saborskih zastupnika? ili da referendumom narod odluči kolku cijenu struje i plina želi plaćati? hoćeš još? evo ti, referendum o odgovornosti novinara za napisanu riječ, pa da napokon počnu plaćati za drukanje protiv nekog.

VL
AO
ante.oreskovic75
11:59 19.06.2017.

Ma koji jad!Nije Hrvatska pala nego i dalje pada!A pada radi onih koji su na vlast,naravno i onih koji su bili prije ovih sada!A štap pri tom rade cijenjeni kolege zastupnici?Pljuju po drugima i hvale sebe bez i jednog normalnog navoda,pa ni čovjeka!Kažu da su političari a osnovne rada im je vrijeđanje cijenjenih kolega!Zar oni nešto znadu i mogu,jedino nisu krivi za ništa!!!Zaista nisu krivi oni nego njihovi birači!!!!Idemo na izbore birati naše a svi drugi nisu normalni!Tko ih pita imaju li program i način kako nešto promijeniti?Bolje je imati doživotnog zastupnika,ministra ,gradonačelnika,podsjećali vas to na nešto???

VL
UB
UBS
12:36 19.06.2017.

A ti si dosadio bogu i narodu.sjaši više isprdak boljševički!

VL
MM
mmaraci4
12:42 19.06.2017.

Maras?Jel to onaj kojim ima ključeve komunističkih arhiva i to po "zakonu"?

VL
ZD
zdepar
12:40 19.06.2017.

da u sabornici nestane struje, mislim da svi znaju na kojoj bi strani "gledališta" tražili frankenštajna

VL
AB
abendblatt
14:04 19.06.2017.

3maras se jutros pogledao u ogledalo i vidio Frankensteina, uplasio se i pobjegao u Sabor.

VL
Avatar comparator
comparator
13:55 19.06.2017.

Joj , pravi se javio !

VL
KU
kupatilo
14:28 19.06.2017.

E noj Maras akoje ko djeko frankenstajna ondasi tu prvi.Odkad cuh i vidjeh tebe necu nijednu pametnu ni dobronamjernu rijec iz tvojih usta.Ponasas se kao da pripadas nekom klanu sa Kustošihe a ne ozbiljnoj parlamentarnoj stranci.Zalosno sta sve moramo gledat i slusat a nazalost nisi jedini alisi najglasniji a mudrijebi ti bilo da sutis.

VL
DO
Donato
11:51 19.06.2017.

Zahvaljujući vama političarima i jesmo tu di jesmo,na začelju EU-e , samo zahvaljujući vama i nikome drugome,vi ste najveće zlo što nas je pogodilo od 91. na ovamo,rat je sitnica koliko ste nas vi imbecili unazadili,nadam se da će jednom doći vrijeme kada će te ispaštati zbog zločina koji ste napravili prema vlastitoj domovini

VL
DU
Deleted user
17:00 19.06.2017.

Javlja se poznati kreativac. Kad dobijemo jednostranacku vladu, ceka ga debela fotelja.

VL
BR
brzzzy
21:20 19.06.2017.

Šaka jada...

VL
KA
kamenjar0404
10:06 20.06.2017.

A ti Maras mi nekako licis na bolesnog Lenjina !!!! Idi na pregled lijecniku a ne lupetaj stalno gluposti !!!!

VL
PR
prarvat
14:37 19.06.2017.

Već se to istrošilo. Puno sunca malo kreativnosti

VL
KA
karlodrago
21:45 20.06.2017.

Nije lijepo vrijeđati čovjeka po izgledu ali kad Maras vrijeđa vladu onda mogu i ja njega .Maras ne lići na Frankenstajna jer je za njega Frankenstajn ljepotan .Marasa i SDP bi mogao bez uvrede nazvati ZOO

VL
Avatar FalusBonus
FalusBonus
11:23 19.06.2017.

Svi ste vi isti...

VL
HA
havrda
11:27 19.06.2017.

Pa šta onda šta je Arvacka ko Rumunjska i Bugarska. Ote zemlje su okrenle milijarde ojra šta su uzimale i saranjivale atomsko smeće iz Zapadne Evrope po svojim šumama i brdima i podrumima bolnica. Svi zrače od sreće. Arvati ako su pametni, uvozit će po pet vlakova dnevno otog smeća i zakapat u more. Za drugo i nisu, jadna im majka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.