Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKINUO MAJICU

Ovo je fizički najaktivniji saborski zastupnik: Privukao sve poglede trčeći u gaćicama

Damir Habijan
Foto: TK Marathon 95
1/6
20.07.2021.
u 11:02

Saborski zastupnik HDZ-a i šef stranačkog ogranka u Varaždinu Damir Habijan pravnik po struci, bavi se i crossfitom, trči maratone i planinari. Aktivan je i u Hrvatskom saboru Privukao sve poglede trčeći u gaćima

Kad bi se organiziralo natjecanje u razvijenosti tijela razgoličenih političara, saborski zastupnik HDZ-a i šef stranačkog ogranka u Varaždinu Damir Habijan bio bi na vrhu. Da je u top fizičkoj formi, boljoj i od forme bivšeg zastupnika Darka Milinovića, dokazao je i kad su objavljene fotografije s nedjeljnog triatlonu na varaždinskom Aquacityju.

Svukao je, ne prvi put, majicu i pokazao isklesano tijelo. Habijan, pravnik po struci, bavi se i crossfitom, trči maratone i planinari. Aktivan je i u Hrvatskom saboru.

Foto: TK Marathon 95

"Iza mene je prva godina saborskog mandata. U prethodnom razdoblju zastupao sam interese naše županije, ali i cijele III. izborne jedinice. Ponosan sam što sam pokrenuo inicijativu za postupak proglašenja Parka prirode Ivančica, Strahinjčica, Ravna gora i Maceljsko gorje te očekujem da, ako stručna podloga utvrdi da su ispunjeni svi zakonom propisani uvjeti, do kraja mandata prijedlog zakona dođe na dnevni red. Za riječ sam se javio ukupno 194 puta...", pohvalio se Habijan.

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
11:37 20.07.2021.

I ja bi bio da kao i Saborski zastupnici ne moram dolazit na posao.

DU
Deleted user
17:38 20.07.2021.

U zdravom tijelu zdrav duh. Krasno je vidjeti lijepu i zgodnu ženu ,ali isto tako i skladno građenog muškarca. A ne one rahitičare ,kokošjih prsa (pectus gallinaceum ) s bicepsima poput hrenovki .... Muškarac mora biti muževan

CO
coolman
12:02 20.07.2021.

Ajde LGTB , navalite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije