Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za manje od minute

Ovi muškarci mogu 20 metara vući avion težak 30 tona!

oplodnja8
10.07.2013.
u 13:47

"Osjećam se kao da sam pet dana morao hodati po polju i da mi onda netko kaže da ću to morati raditi još pet dana - rekao je pobjednik natjecanja Lauri Nami.

Prvo svjetsko natjecanje u povlačenju aviona održano je ovih dana u Kini u sklopu Svjetske lige snagatora 2013. godine, piše Reuters koji je o natjecanju objavio i prilog.

U finalu su natjecatelji u parovima 20 metara morali vuči Boeing 737 težak 30 tona. Pobjednici su Estonci Lauri Nami sa svojim partnerom kojima je trebalo samo 47 sekundi da do cilja povuku zrakoplov.

\"Osjećam se kao da sam pet dana morao hodati po polju i da mi onda netko kaže da ću to morati raditi još pet dana - rekao je Lauri Nami nakon natjecanja.

>>Svjetski snagatori u suknjama odmjeravali snagu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije