Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIONALNA UTRKA

Ove godine se Zagreb Advent Run trči za Petrinju: Pogledajte detalje

Pixsell
31.12.2020.
u 11:05

Više detalja o konceptu ove utrke, organizatori će predstaviti na simboličnom startu ovogodišnjeg Zagreb Advent Runa 31. prosinca u 16 sati.

Ovogodišnje izdanje kostimirane utrke Zagreb Advent Run održava se na način u potpunosti prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Peta godišnjica ZAR-a održat će se kao individualno trčanje sudionika u periodu od 31. prosinca 2020. do 2. siječnja 2021.

Svi zainteresirani građani pozvani su odraditi individualni trening trčanja i u krugu svoje obitelji otrčati rutu po izboru. Zaslužene medalje i majice #ZAR2020 sve sudionike čekat će ispred hotela The Westin Zagreb u prethodno spomenutom periodu.

Ovogodišnjim konceptom utrke, koja se trči na individualnoj razini, nastavit će se tradicija održavanja ove utrke, koja prije svega na zabavan i edukativan način, promovira brigu o vlastitom zdravlju, važnosti tjelesne aktivnosti te svim benefitima za imunološki sustav koji iz nje proizlaze, a što je posebice važno u vrijeme pandemije koronavirusa.

Gledajući potresne scene iz Petrinje i okolnih mjesta pogođenih potresom, organizatori Zagreb Advent Runa odlučili su otvoriti prijave i za humanitarno trčanje naziva „ZAR za Petrinju“. Tako će svi zainteresirani građani moći otrčati željenu dionicu bilo gdje u Hrvatskoj u razdoblju od 30.12. do 10.1.2021. Registrirati se mogu na www.zagrebadventrun.hr, pritom uplatiti željeni iznos te na taj način podržati  stradale u Petrinji i okolnim mjestima. Organizatori ZAR-a će sva novčana sredstva donirati za pomoć stradalima u Petrinji i okolnim mjestima.

Više detalja o konceptu ove utrke, organizatori će predstaviti na simboličnom startu ovogodišnjeg Zagreb Advent Runa 31. prosinca u 16 sati.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Profa_Kamocemo
Profa_Kamocemo
11:45 31.12.2020.

Ove godine Zagreb Advent Run ?????????Sve ih treba snimiti i kad se razbole poslati im bolnicki racun na naplatu, pa neka onda runaju.

Avatar GroundZero
GroundZero
19:15 31.12.2020.

Maske? Razmak?

DU
Deleted user
11:40 31.12.2020.

Ima li itko trunku mozga u glavi, korona nije stala, čemu stavljati ljude na hrpu i nekog u smrt otjerati, čemu.Tko god želi ima račun HCK, ili može osobno za par dana odnijeti pomoć postradalima. Ovo je idiotizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije