Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koje rasterećenje

Odlutala ovca Sheila ošišala se nakon šest godina: Skinuli joj skoro 22 kg vune

ovca
Foto: Screenshot
1/2
05.01.2016.
u 10:57

Sheila je pronađena na makadamskoj cesti u Tasmaniji, a pozornost je plijenila svojim izgledom noseći na sebi golemu količinu vune

Golema ovca Sheila koja je pronađena šest godina nakon što je odlutala iz svog stada u šumu napokon je ošišana. Sirota ovca na sebi je nosila više od 20 kilograma krzna zbog čega je jedva hodala te joj se iskrivila kralježnica. 

Sheila je pronađena na makadamskoj cesti u Tasmaniji u Australiji, a pozornost je plijenila svojim izgledom noseći na sebi golemu količinu vune. 

Ovcu je spasio Peter Jones koji je prvo mislio da je životinja uginula dok nije zatreptala očima kad joj je prilazio. 

Kada su joj skinuli vunu težila je čak 21.79 kilograma

Ključne riječi

Komentara 7

SC
schwertransport
11:36 05.01.2016.

zgledi kaj bitls

KM
ko_munjara
11:39 05.01.2016.

Da li je to dovoljno vune za jednu jaknu?

AM
Axis Mundi
14:14 05.01.2016.

super, nek' znamo za neku lijevu ovcu u Tasmaniji, ali o čuvenom jezikoslovcu profesoru Bulcsu Laszlo-u, koji je završio jučer svoj životni put ovdje na Zemlji, niti riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije