Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Horvat
Povratak na članak

'Ovakve paušalne izjave mogu jako naštetiti Posavcu'

Ministar je komentirao i najnovije navode protiv ministra uprave Lovre Kuščevića jer se nije izuzeo o odlučivanju promjena prostornih planova u Nerežišću, nego je čak i predstavljao promjene koje su išle njemu u korist

Komentari 3

DA
darwil
12:49 02.07.2019.

Ovaj ministar samo slatkorječiv kao papagaj dali netko zna da li je on zaposlio i jednog jedinog radnika ili učinio konkretan potez za dobrobit gospodarstva.Nula !

VL
WE
west66
08:00 07.07.2019.

Horvat, ovaj lokalni političar te potuče do nogu kad se sjeti......na lokalnoj razini ti ne mozes dobiti nojedne izbore, stoga ne lamanteri. Ova drzavna razina je najgori kupleraj .

VL
MA
magnum2013
14:15 07.07.2019.

Za razliku od Horvata posavec je pokazao da zna i hoće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.