Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i poznati slavili

Ovako su političari, sportaši i kulturnjaci dočekali 2013.

ivica kostelić
Željko Lukunić/PIXSELL,arhiva
Autori: lk, mz/VLM, sve, lk/VLM, if, mšu/VLM
01.01.2013.
u 19:50

Rukometni reprezentativci, iako će sljedećih mjesec dana biti 24 sata zajedno, u 2013. su ušli zajedno sa svojim obiteljima.

Novu godinu građani su uglavnom čekali kod kuće i na trgovima. Rijetki su slavili u restoranima ili klubovima. Gdje su 2013. dočekali poznati – političari, sportaši, kulturnjaci?

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, novu je godinu dočekao u Osijeku u klubu Plan B s prijateljima. I bilo mu je dobro.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras slavio je kod susjeda. Kako je rekao, plesali su s djecom i otvorili dva šampanjca – dječji i za odrasle.

Branko Grčić, ministar regionalnoga razvoja, novu je godinu dočekao u kafiću kraj splitske rive.

Boris Vujčić, guverner Hrvatske narodne banke, slavio je u Zagrebu kod kuma i u društvu prijatelja.

Davor Štern, Novu je, kao i posljednjih 15 godina, dočekao u Esplanadi s prijateljima. Hrana mu je, kaže, bila odlična, jedino mu je glazba bila preglasna.

Vesna Pusić, potpredsjednica Vlade, Novu godinu proslavila je veselo u uskom krugu prijatelja u istarskom mjestu Sovinjaku.

Domagoj Milošević slavio je na skijanju s obitelji u Nassfeldu.

Ministar Mirando Mrsić suprugu i sinove poveo je u HNK na “Čarobni napitak”, a na novogodišnjem ručku tradicionalno je zadužen za francusku salatu.

Borislav Škegro slavio je u krugu obitelji.

Dona Vekić, hrvatska tenisačica, slavila je Novu godinu u društvu u kojem je bio i najbolji svjetski tenisač Novak Đoković.

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, Novu je dočekao u SAD-u.

Rukometni reprezentativci, iako će sljedećih mjesec dana biti 24 sata zajedno, u 2013. su ušli zajedno sa svojim obiteljima.

– To je već tradicija. Bili smo zajedno i nismo “zaružili”, djeca i skoro prvenstvo nam to ne dopuštaju – rekao je Lacković.

Fotograf Damir Hoyka Novu je dočekao u kućnoj atmosferi, jer ima dvije curice od dva i pol mjeseca pa je sa suprugom ponoć dočekao u njihovoj sobi.

Hokejaši na ledu Medveščaka radno su dočekali 2013.  – Prije ponoći su svi bili u sobama, ali ne vjerujem da su odmah zaspali – rekao je menadžer Drago Ljubić.

Ognjen Vukojević slavio je Novu u Londonu. – Bilo je fantastično – kaže.

Ivica Kostelić Novu godinu tradicionalno čeka u Inerkremsu. Danas je putovao na paralel-slalom u München.

>>Hrvati dočekali 2013. na trgovima, u Splitu spektakularan vatromet

>>VIDEO Milanović preko YouTubea: U 2013. će biti bolje, ali ne puno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije