Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD i Rusija
Povratak na članak

Ovako su Obama i Putin komentirali izlazak Velike Britanije iz EU

Rusija nije utjecala na britansku odluku da napusti Europsku uniju, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin

Komentari 34

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
17:27 24.06.2016.

Bravo Putin, leader slobodnog i moralnog svijeta!!!

VL
RA
Rangostar
17:07 24.06.2016.

Nema tu,Putin je bog !

VL
DU
Deleted user
17:18 24.06.2016.

Biti će toga još. Tko je uopće mogao misliti da parade homoseksualaca, odnosno rušenje tradicionalnih normi društva, proći bez posljedica. Ovo je samo početak. Više ništa nije sveti i nemoguće, svi će se početi povoditi za svojim strastima i porivima ... a tako su započele i pojedine zemlje. Bijes protiv policije i naredbe nevidljivih iz EU da osiguravaju homoseksualne parade velkim dijelom je utjecao i na Brexit i sve ostalo što slijedi. Hoćemo znati tko iza čega stoji, odakle i zašto je iznenada došlo do promjena, rušenja normi, kaosa ... KAOS JE ZAPOČEO!

VL
DU
Deleted user
17:21 24.06.2016.

Anonimni komesari iz VRHOVNOG SOVJETA EU odredili su i naredili i koliko muslimana izbjeglica Hrvatska mora primiti. Niti to nasilje nad zdravim razumom neće proći bez posljedica. Pa Hrvatska jedva jedvice opstaje baš radi muslimana, a sad iz EU dolaze takve naredbe ... CRNI OBLACI se skupljaju nad EU autokratima ...

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
19:09 24.06.2016.

Ajd ne pričaj gluposti. A što je sa Europom? Ona ne stari? Što je sa RH?

VL
Avatar shimano
shimano
17:54 24.06.2016.

EU, tamnica malih naroda, nemaš pravo na svoje mišljenje, nemaš pravo odlučivanja, nemaš pravo na svoje ja, nemaš pravo da pitaš, nemaš pravo... imaš pravo da nemaš pravo. Ako hoćeš u EU, moraš se odreći sebe, dobićeš tzv državu, alii samo na papiru, za sve ostalo ideš po mišljenje-diktat u Brisel. Ne prima veliki malog da bi bili ravnopravni, već da bi ga služio. Čik neka Bugarska, Rumunija, Slovenija, Hrvatska raspišu referendum, dobile bi po ušima samo tako, tu privilegiju imaju samo veliki, male niko nije pitao za ulazak u EU, niti se oni pitaju za izlazak. EU je projekat USA, radi potpune kontrole Evrope, i ključni igrač je Nemačka, koja svoj opstanak itekako duguje USA.

VL
SA
SANTOS
00:19 25.06.2016.

A Vi ste meni pre neki dan skinuli komentar po ovoj temi.Opet ponavljam pa opet skinite komentar.... šta ova dvojica Maconja odluče uz telefonsku sednicu sa Kinezom to će nam biti sudbina,Kakva Eu, kakva Britanija,Tate sve unapred dogovore a niža liga visi po presicama i mlate praznu slamu.Pa to se iz aviona vidi....a tv al džazira im je portparol.kako je to sve prosto.....

VL
Avatar EU?
EU?
19:07 25.06.2016.

KO ZNA, ZNA: Zbog odlaska Britanije iz EU Rusija za dan zaradila 2,46 milijardi $! ....Rusija je od 2006. godine nagomilala ogromne rezerve zlata, a cijena tog plemenitog metala je, na vijest o "bregzitu", znatno skočila. Međutim, udio funte u deviznim rezervama Rusije je isto tako veliki, a njena vrijednost je danas drastično pala po objavljivanju rezultata referenduma. Zahvaljujući "bregzitu", Rusija je na zlatnim rezervama zaradila 3,7 milijardi dolara, a njihova vrijednost je početkom ovoga tjedna iznosila 54 milijarde dolara. Nažalost, jedan dio te zarade je odmah nestao zbog sunovrata vrijednosti funte, koja je u elektroničkom trgovanju, između zatvaranja burze 23. lipnja i otvaranja 24. lipnja, pala za 8,3 posto, pa je ukupna zarada Rusije od odlaska Britanije iz EU samo 2,46 milijardi dolara!

VL
LU
lucio2
02:04 26.06.2016.

Bas pravi Hrvati: anti-demokratski rusofili. Svaka cast, seljacine, ako vam je to mentalni domet. Balkanci bedasti.

VL
LU
lucio2
21:58 25.06.2016.

Samo 'komunisticki' mozgovi u post-komunistickim zemljama mogu biti za Putina. On imponira mentalitetima koji su odrasli na 'partijskoj disciplini', bez obzira kojoj politickoj struji oni danas nominalno pripadali. To je jedna od najgorih posljedica komunizma (protiv kojeg sam uvijek bio) - 'odgajanje' generacije ljudi na 'jakoj ruci', umjesto na razvijanju demokratskih navika i nacina razmisljanja.

VL
OR
orao10
06:08 25.06.2016.

Svi komunisti i Srbi ovoga Sveta su za Ruse

VL
SN
snajper
17:32 24.06.2016.

Putin ima primitivno razmišljanje sukladno svojoj naobrazbi i porijeklu. Da je bio pametan iskoristio bi priliku i pustio izbjeglice da naseli zemlju. On čak ni nezna koliko stanovnika na km2 mora imati da bi sačuvao svoju rusiju. Rusi su većeć na donjoj granici opstojnosti da mogu sačuvati teritorij a svake godine ih je sve manje. Nemaju pojma da je to za male zemlje zabrinjavajuće ali prolazi. Za velike je to pogubno i dovodi do katastrofalnog i ubrzanog urušavanja a tu baljezga o izbjeglicama . kad ih bude trazio neće ih imat na šta pozvat a stanovništvo mu ubrzano stari

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
18:41 24.06.2016.

Laže...Rusija financira sve lijeve i desne ekstremne pokrete u EU..

VL
Avatar mason
mason
18:19 24.06.2016.

Kad ce referendum u Hrvatskoj? Vrijeme vam je da se ispisete pa idite sa Putinom u prosperitet. Vidim da niko nema rusofila kao Hrvatska (cast manjini koja je prozapadno orjentirana ).Rusija propada, narod joj izumire i iseljava se. Za 100 godina ce ih biti 10 milijuna u Rusiji, uglavnom staraca. A Putin nekom prica price.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.