Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćen!

Ovako pretječe vozač D. Bajsa: Preko pune crte oko kamiona

Damir Bajs pretječe kamion preko pune crte
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/6
07.12.2013.
u 15:31

Za volanom službenog VW Passata Bajsov je vozač preko pune linije pretekao kamion na cesti Bjelovar - Čazma iza mjesta Štefanje.

Fotoreporter Pixsella Damir Špehar uspio je uloviti bivšeg ministra turizma Damira Bajsa, danas Bjelovarsko-bilogorskog župana, u prometnom prekršaju. Odnosno, njegovog službenog vozača.

Za volanom VW Passata Bajsov je službeni vozač preko pune linije pretekao kamion na cesti Bjelovar - Čazma iza mjesta Štefanje.

No, da on nije jedini koji voli nagaziti po gasu kad se ne smije pokazuje i vozač službenog automobila veleposlanstva Republike Česke (BMW 520) koji je slijedio primjer Bajsovog vozača.

Komentara 41

ST
starcek
14:37 07.12.2013.

ajde ljudi u auto školu...vidi se po komentarima da danas svatko dobije vizačku

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:58 07.12.2013.

A da taj reporter pogleda bijeli znak s desne strane!?

Avatar skynet
skynet
15:16 07.12.2013.

Htio sam malo čitati Večernji jer je prije bio ok medij, ali sada kada vidim ovako nešto nisko i nestručno idem raditi nešto pametnije. Ovi autori (novinarka i reporter) umjesto da se srame svoga neznanja još se ističu time kakoo su Bajsa uhvatili u "prekršaju"...sramota. VL je u zadnje vrijeme katastrofa od medija, posebice nakon redizajna. :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije