Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji prijatelji

Ovaj video će vas sigurno ganuti! Pogledajte igru dječaka i psa

Kina, etnički sukobi, ujgurska manjina
Foto: Reuters
1/2
19.12.2012.
u 18:06

Zapanjujuće je s kojom je nježnošću pas prilazio dječaku, a isto su takve i reakcije mališana na najboljeg čovjekova prijatelja

Dirljiv video koji prikazuje igru dječaka rođenog s Downovim sindromom i psa u samo nekoliko dana na Facebooku je podijeljen 70.000 puta, a kada ga pogledate, uvjerit ćete se i zašto.

Zapanjujuće je s kojom je nježnošću pas prilazio dječaku, a isto su takve i reakcije mališana na najboljeg čovjekova prijatelja.

>>Dvogodišnjaka cijelu noć tražili po šumi, a njega 13 sati čuvao pas

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
19:56 19.12.2012.

kod životinja je ljubav i privženost bezuvjetna a kod ljudi uvjetovana ovim ili onim.

VL
vlavuk
20:14 19.12.2012.

inače su labradori i retriveri nježni i druželjubivi.toliko su nježni i inteligentni samo što ne pričaju.i traže društvo i jako vole ljude

TO
tomokaro
19:03 19.12.2012.

Leone ! Da i psi nam pokazuju onu plemenitost,vjernost,ljubav koja je nestala među ljudima. Da sam ja premijer psa bih proglasio svetom životinjom klao Indijci kravu, pa da vidimo onda tko će se usuditi ostaviti ga na ulici ili nedaj bože zlostavljati ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije