Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prema ocjeni EIU-a
Povratak na članak

Ovaj grad proglašen je najboljim na svijetu za život, otkriveno i koji je najneprikladniji

Kako je većina ograničenja početkom 2022. ukinuta u ostatku svijeta, gradovi na Novom Zelandu, Australiji i Kini ponovno su pali na ljestvici

Komentari 4

SJ
Sivi_Jastreb
11:43 23.06.2022.

Zavisi ko pise koji su najbolji gradovi za xivot na dvjetu.Ima tu politike.Moskva je bila prije par godina u samom vrhu taj gigantski grad.Sa razvijenom infrakstruturom i izgleda belicanstveno.Za mene je ST Peterzburg mozda i ljepsi.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
11:41 23.06.2022.

Kome je Golf naj auto tome je i Bec naj grad. Samo oni koji su shvatli znaju da velegrad nije najbolje mjesto za zivot vec malo mjesto ili selo u blizini velegrada.

VL
DU
Deleted user
11:10 23.06.2022.

Mislio sam da će neki od američih gradova biti u top 10, a kad tamo Beč, a ne Las Vegas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.