Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno hrvatski proizvod

Ova aplikacija građanima će olakšati život: Nema više gubljenja nalaza ili da se zaboravi popiti lijek

25.11.2022.
u 17:08

Meddox je prva mobilna aplikacija koja omogućuje korisniku da ima baš sve nalaze na jednom mjestu. Treba ih samo fotografirati ili učitati, ističe Maja Bogović. Nalazi se u aplikaciji spremaju u originalu i kao takvi su uvijek dostupni te ih se može podijeliti s liječnikom ili članom obitelji

Komentara 3

OT
otrovnijezik
05:43 26.11.2022.

Moj nalaz u mojoj fascikli u mojoj ladici. Ne moram se poslije žaliti kako me je netko hakirao.

AN
antes
18:47 25.11.2022.

Ma nemojte! U današnjoj poplavi aplikacija svih mogućih namjena vi pišete o jednoj, koja je najobičnija baza podataka. Takav softver piše se i koristi od samog početka upotrebe kompjutera i opisivati to danas znači 'otkrivati toplu vodu'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?