Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA KORONAVIRUSA
Povratak na članak

Ova američka tvrtka prva je došla do cjepiva koji stvara antitijela za COVID: Otkrili su i nuspojave

Riječ je o cjepivu koje financira i američka vlada te je to jedno od triju cjepiva, prema posljednjim podacima Svjetske zdravstvene organizacije, koje je došlo do ove faze kliničkog ispitivanja.

Komentari 11

XA
xaron
17:52 16.07.2020.

Pronači cjepivo je lakši dio posla. Teži dio je nači cjepivo koje traje bar jednu godinu. Ono što je procurilo o ovom cjepivu je da je efikasno prva 3 mjeseca a to poslije jako pada ovisno opacijentu. Good luck.

VL
DU
Deleted user
23:51 16.07.2020.

kako sad pa miroslav kaze da su rusi prvi a eno i kinezi cujem prije nove godine dolaze sa cjepivom? ja sam jos cuo da ce mo mi biti prvi, naime ima vec par dana neko nocu dolazi u stari imunoloski zavod i odlazi rano ujutro kuci, tajnovito, cujem da rade na cjepivu i da ce biti prvi.

VL
5S
505.scrtom
10:35 16.07.2020.

što nas sve zanima je, dali može čip proć kroz tu iglu

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
11:04 16.07.2020.

To je Izraelska kompanija, a ne američka. "Jeruzalem post" javlja da pokuse rade u Americi. Zašto? Ne znam.

VL
MP
Miroslav.P
11:16 16.07.2020.

Ljek AVIFAVIR vec trazi sezdeset zemalja tri put brze skida temperaturu isto tako vec je poceo koristit ovaj ljek zemlje JUZNE AMERIKE jer Rusija ima najbolje odnose stim zemljama i pomaze im. Naravno kao stoce dobit cjepivo GAMALEj = GAMALEA koje ce bit gotovo vec za mjesec dana u KOLOVOZU. I VECERNJI je prije nedjelju dana objavio o novom ljeku koji je napravila Rusija.

VL
LA
Lavica7
10:44 16.07.2020.

Naravno da Moze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.