Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još ekstremnija

Ova 27-godišnjakinja mogla bi zamijeniti Marine Le Pen

Marion Le Pen
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.05.2017.
u 09:22

Marine Le Pen sinoć je, naime, izjavila kako će transformirati Nacionalnu frontu prije parlamentarnih izbora koji su u lipnju

Nakon što je sinoć izgubila na predsjedničkim izborima u Francuskoj, već se nagađa o novoj nasljednici Marine Le Pen. Riječ je o njezinoj 27-godišnjoj nećakinji Marion Le Pen koja bi mogla postati nova predsjednica Nacionalne fronte.

Marine Le Pen sinoć je, naime, izjavila kako će transformirati Nacionalnu frontu prije parlamentarnih izbora koji su u lipnju.

– Radi se o izboru između domoljuba i globalista koji će se predstaviti biračima u svakom okrugu u parlamentarnim izborima – rekla je Le Pen, piše Independent.

Marion Le Pen izjavila je pak kako bi potpora od 40 posto bila velika pobjeda za Nacionalnu frontu. Ona ima još ekstremnije poglede od svoje tete Marine te, ako dođe na čelo stranke, mogla bi Francusku dovesti do Frexita.

Naime, čak 50 posto mladih birača dalo je jučer Le Pen svoj glas, a dobila je samo 20 posto glasova osoba starijih od 65 godina pa se vjeruje kako bi mlađahna Marion ostvarila još bolje rezultate na parlamentarnim izborima. 

Komentara 7

DU
Deleted user
12:57 08.05.2017.

Šta znači ekstreman/na u politici? To bi trebala biti baba roga za plašenje naroda, a koliko vidim svi ti tzv. ekstremisti zalažu se za svoje građane i sugrađane, bez velikih useljavanja i seljenje proizvodnje iz svojih država u države gdje je jeftina radna snaga. Takvi ekstremisti smetaju krupnom kapitalu koji bi iz što manjih ulaganja želio izvući što više. Zašto bi francuski, njemački ili švedski čovjek morao raditi i izdvajati za zbrinjavanje nekih koji su se kod njih doselili samo zbog korištenja socijale koja im je veća nego ministarska plaća u njihovim zemljama?

Avatar superhik74
superhik74
18:52 08.05.2017.

Le Pen je legenda, dobila je 11 miljuna glasova unatoc bjesomucnoj propagandi vladajuce elite I njihovih medjunarodnih pajdasa. Ovo je tek pocetak, realno se nije moglo ocekivati bolje jer Francuska jos nije dovoljno duboko potonula da bi se vecina osvjestila, ali Macron ce pomoci da do toga dodje jer ce na krilima arogancije zaboraviti da svako strpljenje ima svoj prag tolerancije.

DU
Deleted user
11:28 08.05.2017.

mene podsjeca na vladimiru palfi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije