Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb i Rijeka domaćini
Povratak na članak

Otvorene Europske sveučilišne igre: 'Sport izvlači najbolje iz nas'

Svečanosti otvaranja na stadionu Mladosti uz Savu prisustvovali su i predsjednik Sabora Željko Reiner, te gradonačelnici oba grada domaćina Milan Bandić (Zagreb) i Vojko Obersnel (Rijeka)

Komentari 2

DA
dastipci
08:55 14.07.2016.

je li ne potpisani novinar hine gledao spektakl u režiji, jedinog nam. krešimira dolenčića. siguran sam da bi tete iz dječijeg vrtića poletarac osmislile bolji program i napravile uvjerljivije lutke ''svemiraca''. katastrofa. zar ne postoje mlađi ljudi u ovoj lijepojepoj našoj nego sve poslove uvijek pokupe isti. hoće li netko iznjeti podatak sa koliko je novaca nagrađen režiser za ovo remek djelo. zvončari koji atletsku stazu od 100 m prelaze za 5 minuta. jeb... zanimljivo. kao i članak u kom su jedino važni političari. mene je sram

VL
CR
CROLINDA
10:59 14.07.2016.

neviđeno priglupa ceremonija otvaranja - kričavo trivijalno neoriginalno gejasto - kao da su masoni dali nesolidnoj dječurliji piramidu i odriješene ruke

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.