Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD VINKOVACA

Otvorena trafostanica u Otoku vrijedna 13 milijuna kuna

trafostanica otok ljiljana čule
Miroslav Flego
28.11.2013.
u 17:13

Ova će trafostanica građanima Otoka i okolice osigurati stabilnu i kvalitetnu opskrbu električnom energijom

Direktorica HEP ODS d.o.o. Ljiljana Čule danas je svečano otvorila i pustila u pogon novoizgrađenu trafostanicu 35/10(20) kV u Otoku kod Vinkovaca.

Ova će trafostanica građanima Otoka i okolice osigurati stabilnu i kvalitetnu opskrbu električnom energijom, a ukupna je vrijednost ovog objekta 13 milijuna kuna.

- Osnovni je razlog nužnosti izgradnje nove trafostanice u Otoku zastarjelost elektroopreme demontirane trafostanice koja se već čitav niz godina ne proizvodi - rekao je direktor Elektre Vinkovci Damir Čalić, a Ljiljana Čule, direktorica uprave HEP Operator distribucijskog sustava d.o.o., istaknula je važnost nove trafostanice u Otoku, te podsjetila kako su ukupna investicijska ulaganja Elektre Vinkovci u posljednje tri godine iznosila oko 64 milijuna kuna, a u planu je ulaganje još 72 milijuna kuna u revitalizaciju postojećih trafostanica, ulaganja u srednjenaponske i niskonaponske objekte u sljedeće tri godine.

Goste je pozdravio i gradonačelnik Otoka Josip Šarić koji se u ime svojih građana zahvalio na ovom velikom ulaganju koje će olakšati život Otočana, Komletinčana i stanovnika okolnih općina, ali je izrazio i želju za pronalaskom zajedničkog jezika za ponovno pokretanje rada zgrade u otočkoj poduzetničkoj zoni, a vukovarsko-srijemski župan Božo Galić je izrazio zadovoljstvo zbog završetka tako važnog projekta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije