Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Otvorena nova sportska dvorana u Jakšiću vrijedna 8,2 milijuna kuna

Sedam godina otkako je postavljen kamen temeljac, na dan općine i blagdan sv. Barbare u Jakšiću je danas otvorena nova sportska dvorana vrijedna 8,2 milijuna kuna.

Komentari 5

SK
santa klaus
20:05 04.12.2009.

Vrlo pozitivna stvar.Ne znam jel štuca impotentni Ronko i njegovi uvalakači.Jer ipak je on sa guštom blokirao ovakve stvari, s tim da je ipak najgore za njegovu taštinu što ga nema na ovim slikama...eeee sve se vraća...

VL
Avatar punkufer
punkufer
17:32 04.12.2009.

Pozitivno je i lijepo da je to mjesto dobilo dvoranu. Zanimljivo da je koštala 55 puta manje od Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu i 500 puta manje nego što će koštati Stadion ili 90 puta manje od Arene. Znači praktično svako mjesto u Hrvatskoj je moglo dobiti takvu dvoranu da se nisu Bandić i drugovi razbacivali (tuđim) novcem.

VL
RA
rackizel
08:14 05.12.2009.

Otvorena nova sportska dvorana u Jakšiću vrijedna 8,2 milijuna kuna Može li koji građevinski stručnjak iskreno reči kolika je stvarna cijena tog objekta? Jer, poznavajući prilike kod nas, možda je nekoliko milijunčeka jefitinija, ali je farbanje poskupljuje.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
11:01 05.12.2009.

Sve osnovne i područne škole u općinama oko glavnog središta Požege dobile su sportsku dvoranu. Tri osnovne škole u gradu Požegi nemaju niti učionicu da bi izvodile nastavu tjelesnog a kamoli neke druge aktivnosti. Zašto u Požegi nema sportskih dvorana,, a Požega kao Grad ima proračun blizu 100 milijuna kuna ? Zar je problem onda odvojiti 10-tak miliona kuna da se izgradi bar jedna sportska dvorana?

VL
SK
santa klaus
20:08 05.12.2009.

Zato što se impotentni Ronko bavi važnim poslovima:špijunažom, osuđivanjem, uhođenjem,čupanjem cvijeća koje je postavljeno na rotor na ulazu u grad ( a boja je koje su navodno hdzove), pa to građani požege uredno plaćaju nekoliko puta.Zato jer obnavlja groblja u nadi da će mu to donijeti koju kunu, ali kako se u krivoj crkvi moli.Zato jer ne traži sposobne nego podobne, koji mu se uvlače. Ispada da su za sve to krivi mali ljudi- glasači , jer njima je to servirano.Ali gledaju i \'\'intelektualce\'\' oko sebe,jer gle čuda , mi živimo u kraju gdje su se \'\'intelektualci\'\' klanjali koje kakvim likovima u povijesti...od vrlog poduzetnika vlade zeca, do ekonomiste s diplomom iz laktaša-ronka.Tako da liječnicima i inim stručnjacima koji su takve slijedili, predlažem da kad se ujutro umivaju, ipak pogeldaju u ogledalo.Znam da je teško,ali bar probajte ako možete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.