Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Otvorena nova sportska dvorana u Jakšiću vrijedna 8,2 milijuna kuna

sportska dvorana
Arhiva VL
04.12.2009.
u 15:49

Sedam godina otkako je postavljen kamen temeljac, na dan općine i blagdan sv. Barbare u Jakšiću je danas otvorena nova sportska dvorana vrijedna 8,2 milijuna kuna.

U prigodi dana općine i blagdana sv. Barbare, zaštitnice istoimene župe, danas je u Jakšiću otvorena nova školska sportska dvorana vrijedna 8,2 milijuna kuna, najveći kapitalni projekt od osnutka općine.

Novac za njezinu gradnju osigurala je Požeško-slavonska županija, općina Jakšić te Ministarstvo regionalnog razvoja u projektu EIB2. Iako je kamen temeljac za nju položen još 2002. godine, kako je kazao jakšićki načelnik Ivica Kovačević, zbog poteškoća s izvođačem radova, tvrtkom Kamen–Ingrad gradnja se odužila, a zatim i stala kad je ta tvrtka otišla u stečaj.

- Trebalo je uložiti mnogo napora i volje dobrih ljudi na čelu sa sadašnjom županijskom vlašću da se dvorana konačno da na upotrebu školi koju polazi petstotinjak učenika – kazao je načelnik Kovačević koji je na svečanoj sjednici najavio da će se iduće godine početi s gradnjom dječjeg vrtića i nogostupa od Jakšića do Radnovca.

Dvoranu je otvorio požeško–slavonski župan Marijan Aladrović.

Komentara 5

SK
santa klaus
20:05 04.12.2009.

Vrlo pozitivna stvar.Ne znam jel štuca impotentni Ronko i njegovi uvalakači.Jer ipak je on sa guštom blokirao ovakve stvari, s tim da je ipak najgore za njegovu taštinu što ga nema na ovim slikama...eeee sve se vraća...

Avatar punkufer
punkufer
17:32 04.12.2009.

Pozitivno je i lijepo da je to mjesto dobilo dvoranu. Zanimljivo da je koštala 55 puta manje od Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu i 500 puta manje nego što će koštati Stadion ili 90 puta manje od Arene. Znači praktično svako mjesto u Hrvatskoj je moglo dobiti takvu dvoranu da se nisu Bandić i drugovi razbacivali (tuđim) novcem.

RA
rackizel
08:14 05.12.2009.

Otvorena nova sportska dvorana u Jakšiću vrijedna 8,2 milijuna kuna Može li koji građevinski stručnjak iskreno reči kolika je stvarna cijena tog objekta? Jer, poznavajući prilike kod nas, možda je nekoliko milijunčeka jefitinija, ali je farbanje poskupljuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije