Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaganje

Otvorena mljekara vrijedna 20 milijuna kuna

'05.04.2012., Koprivnica - Krave na ispasi, ilustracije.  Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
01.12.2012.
u 19:38

Zrindol osigurava najzahtjevnije uvjete u preradi mlijeka i mliječnih proizvoda i jedna je od najsuvremenijih malih mljekara u okolici

Tvrtka Hamer iz Šenkovca danas je otvorila mljekaru Zrindol. Investicija je vrijedna 20 milijuna kuna, od čega je sedam milijuna iz programa IPARD, uz učešće države u iznosu od 3,5 milijuna kuna.

Zrindol osigurava najzahtjevnije uvjete u preradi mlijeka i mliječnih proizvoda i jedna je od najsuvremenijih malih mljekara u okolici. Otvorena su i nova radna mjesta. Zanimanje za mliječne proizvode pokazuju i susjedi, Mađari i Slovenci. Općina Šenkovec investitora je oslobodila plaćanja dijela komunalnog doprinosa.

U Šenkovcu su danas otvoreni i 7. dani hrvatskih sireva i vina.

Ključne riječi

Komentara 4

FE
ferenc
17:25 02.12.2012.

Linicu ostavi Medjimurju na miru,i pusti nase i strane investitore da otvaraju fabrike,,i ostavi te tvoje ideje poput poreza na imovinu,jer to vodi ka jos vecem siromastvu

KR
krka
14:32 02.12.2012.

Bravo ljudi, kapa dolje ! Samo se čuvajte Crvenih Kmera da Vas ne dotoku Liničevim žezlom !

AK
akiro
10:26 03.12.2012.

Međimurci samo rade i otvaraju nova radna mjesta, imaju najmanju prosječnu plaću u Hrvatskoj, rade na sebi 24/7, ali uvijek pognute glave, skromno. li kada treba podijeliti novce svi govore, ali vi imate, vi radite, vi ste mala Švicarska. I onda novci odu u Dalmaciju, Slavoniju... I Međimurci opet ostanu praznih ruku. Kada treba hvaliti onda su tu, kada treba dati nema nigdje nikoga. Bravo Međimurci, samo naprijed i pokažite lijenoj bagri kako se posao radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije