Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trgovački sud

Otvoren stečajni postupak Credo banke

\'23.11.2011.,Split - Nakon sto je proglasena nelikvidnost Credobanke,korisnici i male stedise posjecuju poslovnice i raspituju se za sudbinu svojih stednih uloga. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Čagalj/Pixsell
17.01.2012.
u 08:57

Za stečajnog suca imenovan je Jozo Ćaleta, a stečajna upraviteljica je Ankica Čenić. Ročište će se održati u drugoj polovici ožujka.

Trgovački sud u Splitu otvorio je stečaj nad Credo bankom. Stečajni sudac je Jozo Ćaleta, a stečajna upraviteljica Ankica Čenić. Ispitno ročište na kojem će se ispitivati prijavljene tražbine zakazano je za 22. ožujka 2012. godine.

Zbog propasti Credo banke Županijsko državno odvjetništvu o Splitu vodi kazneni postupak protiv vlasnika Borisa Barača i Mirka Vukovića, njihovih sinova Vibora Barača i Marka Vukovića, predsjednika Uprave Šime Luketina i člana Uprave Mate Mišića. Terete ih da su zlouporabom položaja i ovlasti počinili štetu od pola milijarde kuna zbog čega im je blokirana imovina, kao i članovima njihovih obitelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije