Naslovnica Vijesti Hrvatska

Otvoren nagradni natječaj u kojem možete osvojiti jednogodišnju školarinu za studij turizma ili komunikacija

Bernaysov natječaj podržali Uber, Komedija i SOKRAT
12. listopada 2018. u 14:06 60 prikaza
Edward Bernays University College
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Od 14. do 29. listopada 2018. traje nagradni natječaj koji će jednom sretniku ili sretnici donijeti jednogodišnju školarinu za studij na Edward Bernays University Collegeu. Riječ je o natječaju koji je Bernays pokrenuo s partnerima Uberom, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija i SOKRAT Školom stranih jezika. Sudjelovanjem u natječaju #NaBernaysuMOGUVIŠE najbolji kandidat ili kandidatkinja postat će novi student, odnosno studentica, turizma ili komunikacija na Bernaysu.

Edward Bernays University College | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

„Studiram, besplatno se vozim Uberom, u Komediji uživam u predstavama i u Sokratu učim strane jezike!“ krilatica je ovogodišnjeg nagradnog natječaja Bernaysa i partnera. Prvi krug natječaja odvija se na Instagram profilu Bernaysa, dok u drugom krugu kandidati pred stručnim žirijem moraju pokazati zašto baš oni #MOGUVIŠE. Uz jednogodišnju školarinu za Bernaysov studij po izboru, pobjednik ili pobjednica natječaja osvaja i Uber vaučer u vrijednosti 200 kuna mjesečno tijekom cijele godine, ulaznice za predstave u Komediji tijekom akademske godine te besplatan tečaj stranog jezika u Sokratu.

U prvom krugu natječaja je potrebno odgovarati na pitanja koja će biti objavljena u InstaStoryjima na Instagram profilu Bernaysa. Pitanja su vezana uz aktivnosti na Bernaysu i partnere novog Bernaysovog natječaja, a odgovori se kriju na društvenim mrežama i web stranici Bernaysa te na web stranicama partnera natječaja. Za ulazak u drugi krug natječaja potrebno je odgovoriti točno na najmanje četiri pitanja iz prvog kruga.

Edward Bernays University College | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Sudionike natječaja u drugom krugu očekuje motivacijski razgovor, gdje će pred stručnim žirijem moći objasniti kolika je njihova motivacija za studiranjem na Bernaysu, zašto baš oni #MOGUVIŠE i na koji način će to postići na Bernaysu. Za više informacija o nagradnom natječaju posjetite web stranicu Bernaysa te Instagram profil Bernaysa.

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas