Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugačiji od dosadašnjih

Otvoren Advent u Vukovaru, Zaprešić boysi oduševili Vukovarce

Vukovar
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
01.12.2018.
u 21:45

Program vukovarskog Adventa održavat će se u grijanom šatoru površine 600 kvadrata

U prepunom šatoru na središnjem gradskom trgu, koji je prigodno promijenio ime u Adventski trg, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava svečano je otvorio Advent u Vukovaru.

- Ovaj Advent u Vukovaru nešto je drugačiji od dosadašnjih jer smo u suradnji a našim partnerom Organizatorima bez granica osmislili malo drugačiji i uistinu sadržajno bogat program. Vjerujem da će ovogodišnji Advent u Vukovaru privući velik broj posjetitelja i da će on uistinu biti „pogodak u sridu“. Ovo je uvod u Božić koji bismo trebali provesti u miru, slozi i ljubavi i mislima na svoje obitelji.  Božić je vrijeme radosti pa je zato i ovaj Advent ispunjen radošću i pjesmom. No isto tako poznato je da Vukovar spaja ljude pa je tako ove godine u Adventu u Vukovaru sudjeluju i djeca iz cijele Hrvatske što će zasigurno rezultirati i trajnim prijateljstvima koje će potrajati cijeli život, rekao je Penava.

Vukovar
1/12

Program vukovarskog Adventa održavat će se u grijanom šatoru površine 600 kvadrata. U njemu je pozornica na kojoj će se tijekom iduća četiri tjedna održavati brojni koncerti, a postavljen je i Božićni sajam. Organizatori najavljuju nastupe brojnih poznatih imena glazbene estrade kao i bogatu gastronomsku ponudu. Novost ovogodišnjeg Adventa je što će Vukovar do 24. prosinca  posjetiti oko 600 djece iz cijele Hrvatske koji će s vršnjacima iz Vukovara sudjelovati na raznim radionicama i izrađivati božićne ukrase. Advent u Vukovaru posvećen je djeci koja su naša budućnost i koja se najviše vesele svemu tome. Ipak, sigurni smo kako će na Adventu i stariji pronaći nešto za sebe. Osmislili smo izuzetno bogat program, rekla je direktorica Turističke zajednice Grada Vukovara Marina Sekulić.

U programu svečanoga otvorenja Adventa u Vukovaru nastupili su Vukovarski golubići, operna pjevačica Antonela Malis, Zaprešić Boysi, Jelena Radan, grupa Meritas, Klapa Stine, te plesne skupine Venera i Mambo, a svoj show izvele su i Mažoretkinje grada Vukovara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije