Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet za trajekte

Otvara se luka Gaženica vrijedna 143 milijuna kuna

Siniša Hajdaš Dončić
Foto: Reuters/PIXSELL
29.03.2015.
u 14:22

Ministar Siniša Hajdaš Dončić svečano će otvoriti rad luke i privremene zgrade terminala.

U Zadru se u ponedjeljak otvara nova luka Gaženica.

Vrijednost investicije s državnim jamstvom iznosi 143 milijuna eura, a u Gaženici se s 30. ožujkom uspostavlja promet za trajekte.

Na taj način trajekti iz Preka više neće pristajati u staroj jezgri već isključivo putničke brodske linije. Ministar Siniša Hajdaš Dončić svečano će otvoriti rad luke i privremene zgrade terminala.

Komentara 11

MA
matosh_
14:50 29.03.2015.

Morbidno je da luku Gaženica otvara ministar u vladi koja je svim silama nastojala zaustaviti gradnju Gaženice, jer Zadar nije crveni grad.

DH
dalibor.hren
15:13 29.03.2015.

Kad sam ga "ovakvog pristalog" vidio na fotografiji, očekivao sam naslov: "Ministar Hajdaš Dončić održao obećanje i podnio ostavku!"

DU
Deleted user
15:29 29.03.2015.

OOO Evo opet ovog 100%ministra monetizacija die dalje po planu.haaa haa.pametna kosa bijezi sa lude glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije