Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon prijava studentica
Povratak na članak

Otpušten profesor Veterinarskog fakulteta prijavljen za seksualno uznemiravanje i vrijeđanje

Sindikalni povjerenici razmotrili su sve dostupne činjenice u spornom slučaju te su izrazili suglasnost da se u ovom slučaju provede stegovna mjera – otkaz ugovora o radu, kažu iz uprave

Komentari 6

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
21:51 21.07.2021.

ima takvih na svakom faksu, misle da su muskarcine ako stalno rade nekakve seksualne doskočice.. fuj

VL
FM
fmica
08:24 22.07.2021.

a onog malog sa filozovskog se ne dira jer bi to bil antisemitzam...

VL
KO
Kokoiduhovi
08:21 22.07.2021.

Takvih ima i u vojsci, crkvi, pravosuđu, upravi...... Silnici i iskompleksirani jadnici koji svoje traume, nemoć i bolesni um iskaljuju na onima koji su im na bilo koji način podređeni....... Daj čovjeku neku moć...i vidjet ćeš mu pravo lice.....

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
21:45 21.07.2021.

Otpušten profesor Veterinarskog fakulteta prijavljen za seksualno uznemiravanje i vrijeđanje nema više Hrvatske fotelje ii nije više svoj na svome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.