Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema nikakve uvjete

Otmičar iz vrtića uhićen, policija ne zna zašto se zatvorio u vrtić

taoci,francuska,pariz (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/3
10.07.2012.
u 09:34

Jedan od očeva djece koja pohađaju vrtić uspio je tijekom jutra nagovoriti otmičara da pusti sve osim njega, a nešto prije 12 sati naoružani muškarac pustio je i njega

Policija je nedugo nakon što je pustio i posljednjeg taoca uhitila naoružanog bivšeg vojnika starog oko 30 godina i odjevenog u zeleno radno odijelo koji je jutros zatočio nekoliko osoba u školskom kompleksu u Vitry-sur-Seineu u južnom predgrađu Pariza.

Otmičar je jutros oko 6 sati ušao u kompleks, u njemu je bilo i nekoliko roditelja i djece te voditelji igraonice za djecu. Jedan od očeva djece koja pohađaju vrtić uspio je tijekom jutra nagovoriti otmičara da pusti sve osim njega, a nešto prije 12 sati naoružani muškarac pustio je i oca koji je ostao u vrtiću kao njegov jedini talac.

Školski kompleks, koji je smješten u samom centru gradića sedam i pol kilometara udaljenom od Pariza, u kojemu su smješteni vrtić i osnovna škola, tijekom ljeta koristi se za rekreaciju, a otmičar je za taoca uzeo oca djeteta koje pohađa vrtić.

Koliko je poznato, javljaju francuski mediji, naoružani se muškarac nalazio u prostorima vrtića, a niti jedan od talaca nije ozlijeđen. Još uvijek nije poznato zašto je muškarac napao vrtić, ali je tijekom nekoliko sati koje je proveo u vrtiću pokazao iznimnu upornost, potvrdila je francuska policija.

Ključne riječi

Komentara 8

DZ
dzukaficuka
11:34 10.07.2012.

Sad trebaju susijedi i ostala Evropa zatvoriti granice da ni jedan Francuz ne nemoze van tako bi Sarkozi napravijo drugima sad to treba njima uraditi

OB
-obrisani-
12:25 10.07.2012.

Puk'o

ZA
!zagreb!
10:35 10.07.2012.

Spomenuto naselje nije nedaleko od Pariza već je to Pariz. Samo što pravno gledano malo širi centar Pariza slovi za zasebni grad zbog lakšeg sprovoda zakona da se u strogom centru ne smije tek tako nešto novo graditi da bii se sačuvao izgled povijesne jezgre. To je kao da je Zagreb samo do kolodvora a već cibonin toranj ne spada pod Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije