Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA DAMA

Otkriveno zašto se Kim Jong-unova supruga prestala pojavljivati u javnosti

Kim Jong Un
Foto: Reuters/PIXSELL
29.08.2017.
u 09:30

U Sjevernoj Koreji je na vlasti treći naraštaj obitelji Kim

Kim Jong-un ima treće dijete, izvijestila je u utorak južnokorejska novinska agencija Yonhap, pošto se supruga sjevernokorejskog čelnika nekoliko mjeseci prošle godine nije pojavljivala u javnosti.

Prva dama Ri Sol-ju rodila je njihovo treće dijete u veljači, dodaje Yonhap, prenoseći izjave južnokorejski dužnosnika koji su tu informaciju dobili od južnokorejske obavještajne službe (NIS).

Kim Jong Un
1/10

Supruga sjevernokorejskog vođe nije se 2016. dulje vrijeme pojavljivala u javnosti, što je potaknulo nagađanja o mogućoj trudnoći.

Iz ranijih izvješća NIS-a vidljivo je da se Ri Sol-ju vjenčala s Kim Jong-unom 2009., da im se prvo dijete rodilo sljedeće godine, a drugo 2013.

U Sjevernoj Koreji je na vlasti treći naraštaj obitelji Kim.

No informacije o životu te obitelji rijetko izlaze u javnost.

Komentara 4

DU
Deleted user
13:26 29.08.2017.

ha .ha Kim joj udario krstareću s bojevom glavom

KT
komen_tar
11:28 29.08.2017.

Rokno je??

DA
Davorinda
11:12 29.08.2017.

TO JE BUDALA,I DIKTATOR BEZ PREMCA!!! CIJELI SVIJET VIDI I NISTA NE PODUZIMA!! STA VISE RECI!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije