Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni hit

Otkriveno tko stoji iza snimke o skijašu Suadu koja je nasmijala regiju: Sve je bilo spontano

Suad
30.12.2018.
u 14:00

Dino Ramčilović i Suad Tabaković autori su ovog internetskog hita. Kažu da je video nastao isključivo iz želje za dobrom šalom koja će nasmijati publiku na Instagramu

Snimka Suada koji uči skijati na Bjelašnici objavili su gotovo svi mediji u regiji. Ova snimka postala je viralni hit čim je objavljena. Klix.ba pronašao je dvojac koji stoji iza nastanka ovog zabavnog klipa. Dino Ramčilović i Suad Tabaković autori su videa. Kažu da je nastao isključivo iz želje za dobrom šalom koja će nasmijati publiku na Instagramu

"Video je i namijenjen isključivo tome da nasmije publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci pogrešno shvatili. Dino, Suad i medo odlučili su snimiti klip, ali nisu se nadali tome da će se toliko proširiti već nekoliko sati nakon objave. Većina domaćih i regionalnih portala preuzela je video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici, a ovu ću priliku iskoristiti da pozovem direktora ZOI-ja da nas ugosti. Mi ćemo povesti i medu ako treba", kroz smijeh je rekao Ramčilović, autor snimke i famozni instruktor skijanja.

Pogledajte video koji je postao hit: Suad na Bjelašnici uči skijati

"Dino i ja dugogodišnji smo prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo se ponekad zaputiti i na planine kako bismo skijali ili sanjkali. Prije nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kojem ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Vjerovali ili ne, sam tekst i govor tijela na snimci apsolutno su spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismijali i tek onda smo ga objavili na Instagramu", kazao je.

Ključne riječi

Komentara 28

MA
Magistrica
15:05 30.12.2018.

Regija ne postoji osim u masonskim i globalistickim glavama.

DU
Deleted user
15:19 30.12.2018.

Koliko nastavaka ima ovo regionalno štivo??

DU
Deleted user
14:33 30.12.2018.

I sada ce nas VL nazovinovinari svakodnevno maltretirati sa nekim Mujom i Hasom iz Bosne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije