Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILI ZAJEDNIČKI JEZIK

Otkriveno s kim se Ivanka Trump tajno sastala

ivanka trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
06.04.2017.
u 18:08

Ono što je započelo kao srdačan odnos, nije se dugo zadržao na toj razini.

U tjednima nakon očeve inauguracije, Ivanka Trump sastala se s Cecile Richards, predsjednicom organizacije Planned Parenthood kako bi pronašli zajednički jezik o spornom pitanju pobačaja.

Organizacija je bila na meti Republikanaca koji traže da im se ukine novčana potpora jer pružaju pobačaje, ali i druge zdravstvene usluge za žene.

Sastanak nije bio prethodno prijavljen i rijetko se događa da se sastanu poznata demokratska aktivistica i bliski savjetnik republikanskog predsjednika. O sastanku se nije izvještavalo.

- Svrha sastanka, iz gledišta Cecile, bila je da Ivanka u potpunosti shvati što Planned Parenthood čini, kako se financira i zašto bi bila strašno loša ideja da ne bude dostupna pacijentima - kazala je Dawn Laguens, izvršni potpredsjednik udruge, javlja Politico.

Dodaje kako je Richards objašnjavala da novac zapravo ne odlazi na pobačaje.

- Dobivamo povrate na isti način kao i bolnice. Raščišćavali smo dezinformacije o tome kako radimo - poručila je Laguens.

Ono što je započelo kao srdačan odnos, nije se dugo zadržao na toj razini. Richards je javno prozvala Ivanku zbog njene 'zaglušujuće tišine' kada je u pitanju zdravstvena zaštita. U srijedu navečer Richards je ponovno napala Ivanku kazavši kako su svi koji rade u Bijeloj kući odgovorni za to što su se žene našle u 'unakrsnoj vatri' svake političke odluke ove administracije.

>> Ivanka Trump poduzela dosad neviđeni korak

>> Bijela kuća objavila koliko je vrijedna imovina Ivanke Trump i njezina supruga Jareda Kushnera

Komentara 2

DJ
djsebastijan
18:53 06.04.2017.

Eh uh !! Ja bi volio da se samnom "tajno" sastajala !! Bar dva tri puta !!

Avatar davcro
davcro
18:33 06.04.2017.

nije loša, a ima i love mmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije