Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak nije godzilla

Otkriveno misteriozno čudovište koje je pojelo ogromnog morskog psa

velika bijela psina
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
08.06.2014.
u 17:22

Znanstvenici su prije nekoliko mjeseci uređajem obilježili veliku bijelu psinu koju je pojeo puno veći srodnik

Ipak nije Godzilla bila to misteriozno morsko čudovište koje je pojelo golemu bijelu psinu dugu 2,7 metara, utvrdili su znanstvenici koji već mjesecima pokušavaju shvatiti što se dogodilo u moru pokraj Australije.

Znanstvenici su prije nekoliko mjeseci uređajem obilježili veliku bijelu psinu, no četiri mjeseca kasnije, uređaj je pronađen na jednoj australskoj plaži, a psini nije bilo traga, piše Gizmondo.

Zadnje što je uređaj zabilježio bio je nagli porast temperature i oštar zaron od 580 metara.

Sada je utvrđeno kako je veliku bijelu psinu pojeo blizak srodnik, također, velika bijela psina, no puno veća vrsta, poznata pod imenom "kolosalni kanibal". Pretpostavlja se da je taj veliki morski predator dulji od pet metara te teži gotovo 2 tone.

Sve to objašnjeno je u dokumentarcu "Potraga za super predatorom" (Hunt for the Super Predator), koji će krajem lipnja biti prikazan u SAD-u.

>>Snimili kako golemi morski pas jede manjeg 'rođaka'

Komentara 7

RA
raspad
22:33 08.06.2014.

Ovaj novinarcic je cudoviste - misteriozno za citatelje

MA
marsovac
13:32 09.06.2014.

Super, koja vijest. Bijeli morski pas moze narasti do 6m i biti tezak do 2,3t (juznoafricki promatraci morskih pasa pisu). Kakav je problem onda toga od 2,7m pojesti. Pogotovo kada su ranjeni zderu jedan drugoga. Cudoviste !!!!!!!!! ajmo ljudi svi van iz mora bestija je u moru. Svako ljeto ista prica !!!!!!!!!!!!

Avatar dva4u
dva4u
21:45 08.06.2014.

ovo je fascinantno - za ovog "novinara" jedan malo veći pesek je "misteriozno čudovište". tuga od "novinarstva"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije