Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni novi detalji
Povratak na članak

Ubojstvo tinejdžerice: Ugušio je, a tijelo je pronađeno u Sopotu umotano u tepih

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici predložilo da se okrivljeniku produlji istražni zatvor zbog opasnosti da bi puštanjem na slobodu mogao pobjeći te zbog opasnosti da ne počini isto ili teže kazneno djelo što je vijeće suda u cijelosti usvojilo.

Komentari 8

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:55 17.07.2020.

"...njemu prijeti za kazneno djelo ubojstva kazna zatvora u trajanju od najmanje pet godina. Za kazneno djelo omogućavanja trošenja droga, dokaže li da se kriv, prijeti mu kazna zatvora u trajanju do deset godina...."___Znači, za ubojstvo 5, za droge 10 (?!), jedinstvena 7.5, nakon dvije trečine (5), uz uračunati istražni zatvor od godine dana, evo njega za četri godine vani...

VL
ZA
zagabria5
19:55 17.07.2020.

Nije mi to jasno, za ubojstvo 5 za trošenje droga 10 godina. Zar kod nas život vrijedi (malo) kao u Srbiji? Tako se kokaju svakodnevno po asfaltu i nitko se ne uzbuđuje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.