Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U početku je ušao neometano'
Povratak na članak

Otkriveni novi detalji masakra u Teksasu, ubojica se ušetao u školu: 'Ta su vrata obično zaključana'

Načelnik policije Uvaldea Daniel Rodriguez poslao je u četvrtak priopćenje u kojem brani reakciju svojih policajaca na pucnjavu. Osumnjičeni je ustrijelio dvojicu policajaca, ali se očekuje da će preživjeti.

Komentari 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:01 27.05.2022.

Izlaze novi detalji o postupcima i posljedicama. Jedna od ubijenih učiteljica ima četvero djece. Još gore, njezin muž s kojim je bila u braku 25 godina umro je neposredno po saznanju da nje više nema od srčanog udara. Policija mijenja svoje iskaze. U SAD-u je šerif izborna pozicija i građani biraju svog šerifa. Pa se šerifi ponašaju kao političari, tako i lokalni šerif u Teksasu je odlučio da izmijeni neke "detalje". Prvo da li je lokalna policija imala oružani sukob s ubojicom kako bi ga spriječila u ubijanju djece od 8 do 10 godina starosti. Šerif sada nije siguran jesu li ili nisu razmijenili vatru iz oružja s ubojicom. Kako sada stvari stoj izgleda da nisu. Nema izgleda tragova metaka koje su ispalili policajci na ubojicu kako bi ga zaustavili u ubijanju. A što su radili? Zaustavljali su roditelje, stavljali im lisice i bacali na pod. Da roditelji ne uđu u školu i obračunaju se s ubojicom i spriječe daljnje ubijanje djece. Voditelj republikanske manjine u Senatu Mitch McConnell je pozvao nekolicinu senatora kako bi sjeli s Demokratskom strankom i našli razumno rješenje problema masovnih ubojstava po školama u SAD-u. Jer tako više ne ide dalje. Zamislite da vatrogasci ugledaju vatru u objektu kojeg čuvaju i ne krenu gasiti već čekaju pomoć i spriječavaju građane u spašavanju života i gašenju. Lisicama i na podu na cesti pred školom. I kada nako 40 minuta dođe netko voljan, tada prvi izvješaj daju neistinito. Demantirao ga je 11-godišnji dječak koji je pobjegao kroz prozor

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.