Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNO MUČENJE

Otkrivene sobe u kojima je Islamska država lancima udarala žene jer nisu pokrile lice

manbidž
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.08.2016.
u 12:07

"Žene su dovedene ovdje ako su otkrile oči da mogu vidjeti. To je potpuno poniženje"

Sirijske demokratske snage (SDF), koje su nedavno osvojile grad Manbidž od Islamske države, otkrile su u njemu sjedište "vjerske policije" u kojem su žene bile mučene na stravične načine.

Žene su bile izložene torturi palicama i lancima ako su zateknute bez pokrivenih lica ili su bile našminkane, piše Daily Mail.

 

Muškarci bi promatrali odjeću i ponašanje mještana te bih dovodili u centar za mučenje ako su smatrali da krše stroge šerijatske zakone. 

- Žene su dovedene ovdje ako su otkrile oči da mogu vidjeti. To je potpuno poniženje, poniženje za cijelo čovječanstvo - kaže borac SDF-a u videu snimljenom u centru za mučenje

Nisu to bile samo žene, već i ljudi koji su, na primjer, nosili uske trapericeGrađani bi u centru proveli dva dana, nakon čega bi bili prebačeni drugdje. Međutim, ako su imali novac, mogli su odmah otići. U jednoj sobi bila je televizija na kojoj su zatvorenici gledali propagandne snimke Islamske države.

- U ovim sobama počinjeni su neki od najgorih zločina protiv naroda Manbidža - kaže borac.

>> Pretresi u potrazi za islamistima

Komentara 8

MA
macoje
11:14 14.08.2016.

vecina zene u svijetu zna da je islam istina, i svi oni koji se pozivaju na prava zena znaju da islam je dao zenama pravo koje nisu imale u europi, sa <islamom po prvi puta su zene u europi dobilee prava na nasljedstvo prije nisu imale prava...znate li da u 18,i 1^9 stoljecu u sred Europe (austrija, Bec) su zene nosile pokrivena lica i crnu odjecu bas kao one u Saudi Arabiji, a ove zene su europljanke i krscanke,dakle bijelke original austrijanke....na zalost medije ovih godina lazu kao nikada dosada i krive islam i muslimane za ono sto sami oni cine, medije i politicari su doveli svijet u velikoj zabludi i krvolocju, tojest velim nemirima i ratove

DI
dokazano.istinito
11:22 14.08.2016.

kada ne bi sirile propagande i lazi,medije bi ostale bez posla ..to jest ovi koji pisu lazi.....a kada bi se Sproveo Bozji zakon na zemlji mnoge bi zene odahnule , zatvorili bi se javne kuce,homosexualnost bi nestao ,medija bi pisalee istinu koliko mogu,a europa bi tek tada shvatila kakvi su kolonizaciuje i uzase pravili, dok bi izrael znao da je sve gotovo,i blizi se kraj nepravdama

DU
Deleted user
13:30 13.08.2016.

Bolesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije