Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan detalj

Otkrivena 'tajna' papirnatog brodića na Milanovićevu stolu

brodić
Foto: Vlada RH
29.10.2014.
u 09:53

Kako doznajemo od suradnika premijera Milanovića, brodić od papira napravio je premijerov mlađi sin

Nakon što se na društvenim mrežama jučer proširila fotografija obraćanja premijera Zorana Milanovića na kojoj se na njegovu radnom stolu može uočiti papirnati brodić, danas je došlo i objašnjenje otkud se ovaj neobičan detalj stvorio na premijerovom stolu.

Kako doznajemo od suradnika premijera Milanovića, brodić od papira napravio je premijerov mlađi sin kad je krenuo u školu i poklonio ga tati. Brodić od tada stalno stoji na premijerovom radnom stolu.

>> Detalj koji je svima upao u oko tijekom Milanovićeva obraćanja

Komentara 98

SE
sestrićna
10:39 29.10.2014.

zna sin da će tati uskoro nešto trebati za otploviti...

BE
beli444
10:52 29.10.2014.

u politici se nikad ne brani, ovo je dokaz slabosti, znači gotovi ste, inače gdje je članak sa suđenja ubojicama u njemačkoj, gdje je analiza suđenja, izveštaji, izjave recimo sveprisutne jace ili vesne teršelić, savjesti naše kako reče josipović prije odlaska na noge braniteljima, a pošto se veliko dijete milanović sakrilo iza malog djeteta i uvuklo ga u politiku pitanje, kaj je sve kaj to mali more napraviti, jel ga mater naučila da kruh nareže na tanke šnjite da će mu duže trajati

ZV
zdravko.vugrinec
10:33 29.10.2014.

ZOKI kako bracekova praona!!!!!ide biznis,a???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije