Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIŽEVCI

Otkrivena spomen-ploča poginulim zaposlenicima i studentima Visokog gospodarskog učilišta

Foto: Grad Križevci
1/8
20.11.2018.
u 12:00

Ivan Kordiš, Ivan Ćavarušić, Zdravko Hodak, Ivan Jukić i Zrinko Živičnjak izgubili su živote na bojištu u akcijama Orkan 91. i Otkos 10.

Petorici zaposlenika i studenata križevačkog Visokog gospodarskog učilišta koji su poginuli u Domovinskom ratu 1991. godine podignuta je spomen ploča.

Ivan Kordiš, Ivan Ćavarušić, Zdravko Hodak, Ivan Jukić i Zrinko Živičnjak izgubili su živote na bojištu u akcijama Orkan 91. i Otkos 10. Spomen ploču na zgradi Visokog gospodarskog učilišta postavili su Grad Križevci, Koordinacija iz Domovinskog rata i Visoko gospodarsko učilište, a postavljena je na 158. obljetnicu Gospodarskog učilišta.

Nazočnima su se obratili Željko Topolovec, ratni zapovjednik, dekanica Marijana Ivanek-Martinčić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović te Zvonko Beljo, izaslanik Ministarstva hrvatskih branitelja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije