Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽIRANJE

Otkrivena nova lažna diploma: 24 godine predavala u srednjoj školi

Blaženka Divjak
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.04.2019.
u 08:46

Dosad je otkriveno 10 lažnih diploma, a ministrica je poručila da se ova antikorupcijska mjera nastavlja sve dok se sustav ne očisti od varalica

Iz Ministarstva znanosti i obrazovanja potvrdili su za N1 da je u pokrenutoj provjeri fakultetskih diploma pronađena nova krivotvorina.

Radi se o lažnoj diplomi Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a profesorica je čak 24 godine predavala ekonomske predmete u srednjoj školi. Škola je odmah slučaj prijavila DORH-u, a profesorici je uručen otkaz.

Ovu provjeru diploma pokrenula je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak nakon što je u njezinu resoru otkrivena zaposlenica s lažnom diplomom.

Dosad je otkriveno 10 lažnih diploma.

U Zagrebu održan prosvjed 'Ne damo Kino Europa'

Komentara 8

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
10:41 10.04.2019.

Antikorupcijska mjera? Zna li ta gospođa uopće što je korupcija?

DU
Deleted user
10:56 10.04.2019.

Divjak dr. Blažica jaše dalje. Otkriva toplu vodu na svakom koraku. Mašala.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
10:02 10.04.2019.

a morh ? pregledati sve i one koji su u međuvremenu zbrisali u mirovinu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije