Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJENI BOŠNJACI

Otkrivena još jedna masovna grobnica u istočnoj Bosni

sahrana
Reuters
09.06.2010.
u 21:00

U okolici Bratunca, u kojem je prije mjesec dana pokopana 31 žrtva nađena u masovnim grobnicama iz rata, slučajno je otkriveno još jedno mejsto gdje su zakopavane žrtve

Kako kaže istražitelj Emir Ibrahimović, tu masovnu grobnicu je u svibnju slučajno otkrio jedan kamiondžija, kad je istovarujući šljunak na gradilištu otkrio ljudske kosti i to prijavio vlastima. Forenzička ekipa predvođena Muratom Hurtićem u srijedu je počela vršiti iskopavanja i prvi dan pronašla ostatke pet tijela, po svemu sudeći muslimana koje su Srbi ubili nakon zauzimanja Bratunca. Niti mjesec dana nakon što je u Bratuncu održana komemoracija žrtvama iz masovnih grobnica Redžici, Hrnčići, Podčauš i Kamenica, otkriven je još ejdan spomen tragičnih ratnih zbivanja od prije nepuna dva desetljeća.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
00:10 10.06.2010.

09.06.2010. u 21:23h metak je napisao/la: salji to u Rvacku ,u Rvackoj nema zivog bosanca !!! -3 + - 09.06.2010. u 21:09h huncut je napisao/la: ma, to su oni izvršili grupno samoubojstvo, samo da potvore nedužnom srpskom narodu. Šuge sue su to....... metak i huncut su bas tipovi kakve volim sresti dok izjavljuju takvo nesto a neznaju tko im je iza leda.........slina vam se okrene oko glave ali volim ja vas postene srbe :))))

HO
Horacije
21:25 09.06.2010.

glavno da je engleska sutkinja u haagu donijela presudu da je genocid bio samo u srebrenici. to što je cijela istočna bosna puna masovnih grobnica, to što je u srebrenici bio narod iz zbjega iz cijele istočne bosne koji je poklan to krojačima europske politike nije bitno. njima je bitno da svoje srpske sluge nagrade za sada sa \"samo\" pola bosne, a hrvatsku kazne što smo ih zasad spriječili da im poklone cijelu.

CE
cericzel
00:35 10.06.2010.

Možda naivno, no-nikad neću shvatiti kako razlog za smaknuti nekog može biti samo i isključivo..u konačnici - vjera..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije