Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Otkriven napadač na osječke studente

nož
Agencije
28.01.2010.
u 14:14

Mladići su napadnuti 20. siječnja oko 17.30 u širem središtu grada, a obojica su s ubodnim ranama završili u osječkoj Kliničkoj bolnici.

OSIJEK - Policija je otkrila napadača na dvojicu osječkih studenata koji su iz čista mira nasred ulice izbodeni nožem.

Mladići su napadnuti 20. siječnja oko 17.30 u širem središtu grada, a obojica su s ubodnim ranama završili u osječkoj Kliničkoj bolnici.

Nepoznatog napadača policija je otkrila, a više o povodu napada znat će se na izvanrednoj konferenciji za novinare koja je sazvana za danas u 15 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

UD
udrimuski
09:11 29.01.2010.

stvarno je lik, napast ljude iza leđa i obojicu ubost... ma to je posljedica sve više psihičkih bolesti u hrvatskoj izazvanih sve gorim zivotom, nestabilnosti, siromastvom, nezaposlenoscu, gubitkom morala zbog ocitih prizora bogatih familija koje su dosle do bogatstva pljackom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije