Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađen u snijegu

Otkriven misterij mladića s amnezijom: Evo tko je on zapravo

John Smith
Foto: Norveška policija
10.04.2014.
u 19:14

– Očito sam opljačkan i silovan, nakon čega su me bacili na ulicu – ispričao je mladić za kojeg se utvrdilo da je iz Češke

Riješen je misterij mladića koji je pronađen drogiran i svezan u snijegu u Oslu. Utvrđeno je da je mladić, koji ima amneziju pa se ne sjeća ničega o sebi, Čeh. Norveškoj policiji bio je problem utvrditi odakle je mladić s obzirom na to da je dobro govorio čak pet jezika (češki, slovački, poljski, ruski i engleski), a on sam je rekao kako najbolje razumije češki, ali da sanja na engleskom.

Iako je mladić pronađen još u prosincu prošle godine, tek je jučer pristao da se njegova fotografija objavi u medijima kako bi se olakšala istraga. "Dobili smo informaciju od Interpola da je češka policija identificirala muškarca", izjavio je Oeyvind Torgersen iz policije u Oslu za AFP. "Češka policija posjetila je njegove roditelje. Znamo njegov identitet", dodao je Torgersen koji nije naveo više detalja.

Plavokosi muškarac pronađen je u snijegu u blizini autopraonice, a ne sjeća se kako je tamo završio. "Očito sam opljačkan i silovan, nakon čega su me bacili na ulicu. Moguće je da su napadači iskoristili činjenicu da Europa ima otvorene granice pa su Oslo iskoristili kao mjesto na kojem će se me se riješiti", ispričao je.

>> Tko je misteriozni mladić pronađen u snijegu: Ima amneziju i govori 5 jezika

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
20:35 10.04.2014.

Europski ,progresivni, homoseksualci otimaju i siluju ljude.

MK
marcel.kuzmic
07:08 11.04.2014.

znaci ipak nije Jason Buorne

WA
wassensb
21:43 10.04.2014.

Javila se dva muska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije