Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Otkriven misterij balkona na zgradi u Vukovarskoj ulici

Ilustracija/Split
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
30.05.2019.
u 22:22

Na Twitteru je osvanula fotografija koja je pokrenula lavinu reakcija i komentara. Naime, riječ je o zgradi u Vukovarskoj ulici u Splitu gdje se najviše ističe balkon na kojemu je srušen jedan zid, a iznad njega su još dva kata.

Čim su bliže ljetni mjeseci, tim je veća naša želja za suncem i plažom. Oni koji su u gradu posežu za alternativnim rješenjima poput sunčanja na balkonu. Ponekad nam ni to ne znači puno kad nam je balkon na krivoj strani, a sunce pada pod drugim kutom. Čini se da su nepoznati građani Splita pronašli za to rješenje.

Na Twitteru je osvanula fotografija koja je pokrenula lavinu reakcija i komentara. Naime, riječ je o zgradi u Vukovarskoj ulici u Splitu gdje prvo upada u oči balkon na kojemu nedostaje jedan zid, a iznad njega su još dva kata.

Foto: Screenshot Google Maps

Na fotografiji se vidi kako zid drže samo dvije šipke, a fotografija je postala viralni hit na društvenim mrežama i u medijima.

Čini se vrlo neobično i kao da taj dio zida ne bi smio tu nedostajati, no ako pogledate zgradu sa svih strana, upravo je ista situacija i na drugim balkonima. Ispada ipak da je ova misteriozna rupa u zidu ipak samo dizajnerov umjetnički izraz.

Foto: Screenshot Google Maps

Ključne riječi

Komentara 30

AN
anaaaaa1986
08:30 31.05.2019.

Čita li itko ovdje članak prije komentiranja i pametovanja????

BU
burza
09:35 31.05.2019.

Novinari kad nemaju sto pisati izmisljaju afere

Avatar __MAX__
__MAX__
02:01 31.05.2019.

Krkansko-Balkanska posla! Puna ih je HR kao sibica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije