Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U SAD-U
Povratak na članak

Policija objavila snimku: Ovo je napadačica koja je upala u školu i ubila šestero ljudi

Objavljene su i snimke koje pokazuju da se napadačica dovezla ispred škole u svom automobilu, potom razbila staklo na vratima i tako ušla u zgradu. Onda je počela lutati hodnicima, a na sebi je imala crvenu kapu, maskirne hlače i nešto što sliči zaštitnom prsluku. Hale je u jednoj ruci nosila jurišnu pušku, dok joj je drugo, slično oružje visjelo s lijevog boka.

Komentari 5

BE
Berri
08:32 28.03.2023.

Transrodna osoba. Po meni ta transrodnost je u znanstvenom smislu vrlo neistražena.

VL
Avatar R2D2
R2D2
19:01 28.03.2023.

Žene i muškarci se biološki razlikuju. To što ona misli da je ili nije je irelevantno. No, eto vidimo da imaju psihičkih problema.

VL
DU
Deleted user
19:08 28.03.2023.

Ne može biti NAPADAČICA jer on to nije! Psihički bolesne osobe se ne mogu liječiti HORMONIMA za rast ili ne rast dlačica. Takve osobe mogu zamisliti ili se osjećati kao mačka ali to je ne čini mačkom.

VL
JU
juma
23:19 28.03.2023.

Sada će se sve pretvoriti u raspravu o transrodnim osobama. Jasno je da kod njih možemo očekivati više psihičkih poremećaja, ali to ne znači da su sve takve osobe psihički bolesne i opasne za okolinu.

VL
JF
Jure_Francetić
19:06 28.03.2023.

Psihološki poremećaj, hormonalni nesklad,anksioznost...nije da se pravim pametan ali po mom mišljenju to je bolest , kao i homoseksualnost. Bolest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.