Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriminal

Otkriven dvojac osumnjičen za čak 16 teških krađa u Međimurju

Ukradeni predmeti
Ivica Beti / VLM
15.11.2010.
u 11:19

Utvrđeno je da je dvojac počinio i deset kaznenih djela na području Varaždinske županije, gdje su nasilno ulazili u ugostiteljske objekte i krali

NEDELIŠĆE - Dvojica mladića od 18 i 20 godina počinila su čak 16 teških krađa na području Međimurske županije! Provaljivali su u ugostiteljske objekte i skladišta te ukrali veću količinu cigareta, novčanice i kovanice iz blagajni i uređaja za zabavu poput džuboksa, pikada i pokera, alkoholna pića, prijenosna računala i druge informatičke uređaje, mobitele...

Policija je u pretrazi stana i vikendice koje koristi 18-godišnjak te osobnog vozila Alfa Romeo 145 u vlasništvu dvije godine starijeg “partnera u zločinu” pronašla veći broj ukradenih predmeta. Utvrđeno je da je dvojac počinio i deset kaznenih djela na području Varaždinske županije, gdje su nasilno ulazili u ugostiteljske objekte i krali cigarete, novac, alkoholna pića i drugo. Policija je otkrila i počinitelje teške krađe u Belici počinjene u noći sa 10. na 11. studenog. Riječ je o maloljetniku rođenom 1994. godine iz Sivice te 21-godišnjem mladiću iz Belice. Njih su dvojica sa 18-godišnjakom iz Male Subotice odgovorni i za krađu u ugostiteljskom objektu Anita u Palovcu. U proteklih nekoliko dana zabilježeno je sedam novih teških krađa u kojima je počinjena šteta od 10.000 kuna. Krale su se cigarete, instantna kava, čokolade, metalni rezervoar za vodu, aluminijske ploče, novac i benzin.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sator
21:59 27.11.2010.

Pa dali ta dvojica već uhvačenih imaju imena i prezimena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije