Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rutinske pretrage

Otkrivamo zašto je Stjepan Mesić završio u bolnici: 'Sve je dobro završilo!'

Stjepan Mesić
Marko Lukunic/PIXSELL
26.08.2018.
u 13:51

Da nema mjesta panici i brizi za zdravlje bivšeg predsjednika svjedoči i to što je Mesić jučer bio u Varaždinu, posjetivši Špancirfest te manifestaciju zvanu Bučograd.

Tragom jutrošnje informacije portala FrontPage.org da je bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić u četvrtak hitno primljen u jednu zagrebačku bolnicu zbog navodnih ozbiljnih problema s krvnožilnim sustavom zbog čega su mu "napravljene hitne pretrage", a rezultati Mesićevog zdravstvenog stanja "nisu bili obećavajući", pokušali smo danas od samog Stipe Mesića doznati o čemu se točno radi i zašto je završio u bolnici.

- Bio sam u bolnici samo jedan dan, i to na rutinskim pretragama. I sve je dobro završilo. Morao sam staviti holtere da bi se napravile kontrole. I pretrage su pokazale da sam potpuno zdrav. Naime, tijekom listopada i studenog idem na dulja putovanja u Koreju, Kinu, Indiju i Poljsku, a postoji mogućnost da odem i u Rusiju, pa sam prije tako napornih putovanja htio vidjeti kakvo mi je zdravstveno stanje da bih bio siguran na putu - raspoloženim glasom kazao nam je danas Stipe Mesić.

A da nema mjesta panici i brizi za zdravlje bivšeg predsjednika svjedoči i to što je Mesić jučer bio u Varaždinu, posjetivši Špancirfest te manifestaciju zvanu Bučograd, isprobavši tamo ponuđene specijalitete i domaću rakiju, da bi se u atriju Županijske palače družio i sa županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem.

Komentara 300

BR
Bravo
14:26 26.08.2018.

Hrvatski branitelji i ostali građani čekaju hitni pregled 3 do 6 mjeseci a on dođe odmah na red. Što znači partizanska iskaznica....

SO
Sos
14:07 26.08.2018.

Tko je uopce u panici????

Avatar Lovre42
Lovre42
14:57 26.08.2018.

Općenito se zna da su romi izuzetno otporni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije