Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARHITEKT Nikola Bašić
Povratak na članak

Otkrivamo projekt Dalmapolis: 'Mijenjam vizure Zadra, Splita i Šibenika'

Volim upotrijebiti metaforu po kojoj je prostor naša „nafta”. Mi smo mali narod koji je na neki čudesan način baštinio jednu od najljepših “particela” na ovom planetu, rekao je Bašić

Komentari 12

Avatar dmitarX
dmitarX
18:15 10.03.2019.

Bašić je odličan!

VL
BL
boris.ljubicic1
19:15 10.03.2019.

Pametno, jasno i jezgrovito zbori i radi novi Juraj Dalmatinac! Bravo kolega Bašić.

VL
WE
weAreCro
18:27 10.03.2019.

Je je nagledali smo se mi projekata i projekata, i zagreba i osijeka i splita i rijeke i svih otoka i svega i svacega i sve kod nas ostaje samo na projektu. Radije pisite o necem pametnom. Recimo o tome ovo sto @Brko kaze, npr. koliko su hrvatski gradani osiromaseni u zadnjih godinu dana poskupljenjem struje, plina, odvoza smeca i td.

VL
ZH
Zlatousti Hrvat
18:12 10.03.2019.

Nedjeljni zabavnik za Hrvatiće kojima je upravo skočila cijena plina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.