Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE IZVUKLA

Otkrila je kamera: Autom srušila djevojčicu pa pobjegla s mjesta nesreće

Foto: Screenshot
14.07.2020.
u 11:31

Automobil je djevojčicu srušio s bicikla, no vozačica ni na trenutak nije zastala kako bi joj pružila pomoć

Nadzorna kamera kuće u naselju Villages of Cypress Lakes u američkoj saveznoj državi Texas snimila je prometnu nesreću nakon koje je vozačica pobjegla.

Dogodilo se to u subotu u naselju pokraj Houstona kada je djevojčica Lyla Lott vozila bicikl uz rub ceste. Automobil koji se kretao cestom iza nje srušio ju je s bicikla, no vozačica se nije zaustavila nego je samo nastavila voziti kao da se ništa nije dogodilo.

Djevojčica je pala s bicikla, no srećom, nije teže ozlijeđena. Zadobila je samo ogrebotinu na koljenu.

– Išla je k prijateljici kad ju je auto udario – rekao je njezin otac Troy Lott. Dodao je kako je djevojčici pomogao susjed koji je potom pozvao roditelje.

Kasnije je utvrđeno kako je automobilom upravljala 30-godišnja Meaghan Mancill. Ona prvo nije htjela priznati da je sudjelovala u nesreći, no na kraju je ipak rekla istinu. Bit će optužena za bježanje s mjesta nesreće i nepružanje pomoći.

Komentara 6

MS
mate.skaro.3
13:23 14.07.2020.

ta beščutnost mlade generacije je zabrinjavajuća...kao i one cure iz OS koja je kao suvozač pobjegla sa mjesta udesa i ostavila ozlijeđenog...

DH
dalibor.hren
11:48 14.07.2020.

"Srušio djevojku u aotomobilu"!?

SV
sveznam1
11:55 14.07.2020.

ta kamera nije dokaz tj to je nelegalni dokaz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije