Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u Pošti

Otkaz će dobiti i onaj tko je razotkrio Polančecova poštara

postar
Arhivska fotografija
29.04.2010.
u 14:51

Petrović je rekao da nije lažirao Polančecov potpis, nego potpis njegove supruge.

Zoran Petrović, koprivnički poštar koji je dobio otkaz zbog lažiranja potpisa na dostavnici pošiljke adresirane na kućnu adresu uhićenog bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančec, danas se u Večernjakovu dopisništvu u Koprivnici raspitivao tko nam je dao informaciju o njegovu slučaju.

>>Poštar dobio otkaz jer je lažirao Polančecov potpis na dostavnici

- Tko vam je to rekao. Ja nisam dobio otkaz, ništa nisam potpisao - ustvrdio je Petrović, iako smo dan prije od Ane Marije Domorad iz Ureda za odnose s javnošću dobili službenu informaciju kako je nadzor unutarnje kontrole pokazao da je grubo prekršio odredbe iz ugovora o radu te je zbog toga dobio izvanredan otkaz.

Bio je u društvu vidno iznervirane majke, koja je također inzistirala da otkrijemo tko je "otkucao" njezina sina.

Novinarima lokalnog tjednika Podravskog lista, pak, Petrović je ispričao kako nije lažirao Polančecov potpis, nego potpis njegove supruge te da ne zna što mu se u tome trenutku dogodilo da tako nešto ide napraviti.

Doznajemo kako je u koprivničkoj ispostavi HP-a među Petrovićevim bivšim kolegama provedena interna istraga kako bi se doznalo je li tko od njih "informator", a poručeno im je kako će takav, ako ga se otkrije, također dobiti otkaz.

Komentara 10

PR
probuđen
16:11 29.04.2010.

Večernji je propustio najvažniju kariku,tko je maloga zaposlio,ako glasi interno pravilo da ne zapošljavaju nove listonoše.i tko sjedi u upravnom odboru HP-a,i kome prikazuju svako veče onu glupu reklamu sa sloganom \"tu gdje ste vi,tu je i vaša pošta\".ne daj Bože da Kalmeta potpiše spajanje HP-a sa City-exom,jer će nastat još veći kaos,nego što je sad.inače,te prijetnje s otkazima samo su floskula i bacanje pijeska ljudima u oči,sve će u Pošti ostati kako je i sada.opći kaos.kojeg financiraju svi porezni obveznici lijepe naše.

AB
abendblatt
16:11 29.04.2010.

Petrovicu, tuzi Slabeka, on ti je to namjestio i objavio.

OB
-obrisani-
15:57 29.04.2010.

@@@@ TUŽI VEČERNJI Ako nisi dobio otkaz. Ionak za drugo nisu samo napuhavaju stvari i stvaraju zbrku među ljudima. I onog kontrolora koji te otkucao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije