Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCOOL AKADEMIJA
Povratak na članak

Otkada student ne mora biti “samo student”?

Tržište rada pokazuje da je praktično iskustvo važno poslodavcima pa tako uključivanje u dodatne projekte, rad udruga i aktivnosti izvan fakulteta može predstavljati značajnu prednost prilikom zapošljavanja.

Komentari 1

DU
Deleted user
13:57 20.09.2017.

Jesenti milu bigulicu, studenti mogu steći i te kakvo radno i životno iskustvo te se društveno-politički formirati radeći u udrugama poput Kontre, Iskoraka, Gonga, Baba, Dokumente, GOLJP-a, kao i u SABA-i, Ženskoj mreži, CESI-ju, Novoj ljevici, Radničkoj fronti. A pogotovo budu li slušali i slijedili put Mesić Štefine, Josipović dr. Iveka, Čačinović dr. Nadeždine, Borić Radojčice, Raukar Urške, Matula Vilčeka, Mrak Taritašice Ančice, Vrdoljak Iveka, Beljak Šokrea, Opačić Milančice, Stazić Neška, Grbin Pećka, Maras Goge, Glavašević Bokija, a bome i Pupovac dr. Milojka, Šeks Vladeka, Pernar Iveka i Bulj Mireka. To su naše ključne moralne i profesionalne veličine u koje bismo se trebali ugledati svi mi a ne samo studenti. Oni su naši neprijeporni vođe, učitelji i usrećitelji. Mašala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.