Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE POTRAGA

Otišao u BiH u nabavku pa se nije vratio: 'Ne znam više što da radim, tate nema'

nestali.gov.hr
09.08.2022.
u 15:31

Ilija je 4. kolovoza biciklom otišao u Bosanski Brod u BiH kako bi kupio nešto, no otada mu se gubi svaki trag

Već nekoliko dana traje intenzivna potraga za Ilijom Vrdoljakom (72) kojem se od 4. kolovoza gubi svaki trag nakon što je u jutarnjim satima iz Slavonskog Broda otišao u Bosanski Brod. 

Njegova kćer Valentina Vrdoljak traga za njim već danima, a tijekom ponedjeljka boravila je na području Male Brusnice jer je dobila dojavu da je tamo viđen, prenosi 24 sata. Prije toga je dobila informaciju kako je viđen u jednoj mesnici u Liješću, zatim na Kadru, a u utorak ujutro dobila je i informaciju kako joj je otac viđen 5. kolovoza oko 21 sata u mjestu Modriči kod Roštiljnice Lazarević. 

- Ne znam više što da radim kuda da krenem, provjeravamo sve informacije, ali njega nema - kazala je kćer.

Ilija je 4. kolovoza biciklom otišao u Bosanski Brod u BiH kako bi kupio nešto, no otada mu se gubi svaki trag. Policija je navela kako je u trenutku nestanka imao bijelu košulju kratkih rukava s plavim širokim prugama, plave hlače te plave papuče. 

- Uspjela sam dobiti snimke s nadzorne kamere Trgovačkog centra Vrata Bosne na kojima se vidio da je sjeo na bicikl i odvezao se u smjeru Odžaka, odnosno Liješća. Snimila ga je i kamera kod Školskog centra, a vidjele su ga i dvije žene. Nakon toga gubi mu se svaki trag. Policija nam je potvrdila da je iz RH izašao u četvrtak u 8.15 sati na Graničnom prijelazu Slavonski Brod, no nije evidentiran njegov povratak u Hrvatsku. Posljednji put smo se čuli u srijedu navečer i rekao mi je da ide u Bosnu, pitao me je l' trebam ja što, rekao je da ide kupiti graha, da ide kupiti 'točak' za bicikli, te da se odmah vraća natrag da stavi ručak kuhat - rekla je kćer Valentina.

Obitelj moli sve ako nešto znaju o nestalom Iliji Vrdoljaku da prijave policiji ili informacije dostave na e-mail nestali@nestali.hr.

- Nestanak Hrvatskog državljanina u susjednoj BiH prijavila je njegova obitelj, odmah smo kontaktirali kolege u Brodu, stalno smo u kontaktu i činimo sve da pronađemo nestalog - rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

>> VIDEO MUP objavio izvješće o nesrećama u prometu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije